❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Restart serveru
Restart serveru
Nazdar lidi. Potřeboval bych poradit s restartem serveru. NEmám moc zkušeností s RouterOs Winbox. KDyž chci restartovat server na dálku přes System ->Reboot, tak mi server nenaběhne. Musím ho restartovat ručně. Nevíte co by tam mohlo být za chybu? 

0 x
- sub_zero
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Michal píše:Nazdar lidi. Potřeboval bych poradit s restartem serveru. NEmám moc zkušeností s RouterOs Winbox. KDyž chci restartovat server na dálku přes System ->Reboot, tak mi server nenaběhne. Musím ho restartovat ručně. Nevíte co by tam mohlo být za chybu?
Me se tenhle samej problem staval taky.... A pak jsem zjistil,ze nemam pripojenou klavesnici a on proste nenabootoval..

Jinak reboot na dalku jede v poho.
0 x
Michal píše:No právě že klávesnici tam mám.
Já k serveru nemám připojené nic, krom toho nejdůležitějšího : elektriky do zdroje a sitových kabelů a mikrotik restartuju na dálku jedna radost

takové malé nakopnutí.... co takhle v biosu desky povypínat všechno nedůležité

PS: moje verze 2.9.23 , ale restartoval jsem i pri 2.9.12
0 x
- sub_zero
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
knedlik píše:Michal píše:No právě že klávesnici tam mám.
Já k serveru nemám připojené nic, krom toho nejdůležitějšího : elektriky do zdroje a sitových kabelů a mikrotik restartuju na dálku jedna radost.
takové malé nakopnutí.... co takhle v biosu desky povypínat všechno nedůležité, případně nastavit ignoraci chyb. Ještě mě napadlo, že je tam položka, že je "kompl" stále ON - ale tím by to být nemělo.
PS: moje verze 2.9.23 , ale restartoval jsem i pri 2.9.12
JJ, ja v Biosu taky udelat cistku

0 x
Michal píše:Nazdar lidi. Potřeboval bych poradit s restartem serveru. NEmám moc zkušeností s RouterOs Winbox. KDyž chci restartovat server na dálku přes System ->Reboot, tak mi server nenaběhne. Musím ho restartovat ručně. Nevíte co by tam mohlo být za chybu?
Pokial je MK postaveny na RB, tak tusim routerboard balicek okrem ineho odstranuje chybu nepripojenej klavesnice, co ma za pricinu, nenabehnutie. Ale neviem to urcite.
0 x