ahojte je tu někdo schopný kdo mi poradí jak nastavit tuto desku v režimu klient rýpu se v tom už asi týden a pořád nic. Věřím tomu že je to pro někoho otázka chvilky.
Pomůže mi někdo
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
nastavení na 133C v režimu client
Moznosti jsou 2 bud pouzijes 3.x routeros - nedoporucuju na tehle desce s 16MB ram a slabym CPU a pouzijes stationpseudobridge tu si das do bridge s eternetem.
Nebo v 2.9 mozno i verze 3. pouzit mod station nastavit na interface IPcka, default routu na nadrizeny router a Maskaradu pro vse co odchazi pres wlan1 a PC za timto klientem ma jako branu nastavenou IP eternetu toho RB.
Nebo v 2.9 mozno i verze 3. pouzit mod station nastavit na interface IPcka, default routu na nadrizeny router a Maskaradu pro vse co odchazi pres wlan1 a PC za timto klientem ma jako branu nastavenou IP eternetu toho RB.
0 x
nějak tak jsem to zkoušel jako tu druhou variantu nastavit ale bohužel se mi to nepovedlo:-/
potřebuji právě to nastavit tak abych měl ip mk 10.6.132.248 a ip pc 10.6.132.249 já myslím že mám chybu někde v route
potřebuji právě to nastavit tak abych měl ip mk 10.6.132.248 a ip pc 10.6.132.249 já myslím že mám chybu někde v route
0 x
no hlavne asi na net ma pristup jen IP kterou mas ted na Wlan ne ? takze ti chybi maskarada a defaultni routa ?
0 x
no mám ještě jedno připojení nejsem závislý na tomto aktuálním pročpak?
idealka by byla pro mě aby se někdo na mě vzdáleně napojil a kouknul natoo
idealka by byla pro mě aby se někdo na mě vzdáleně napojil a kouknul natoo
0 x
Neni asi problem se pripojit a nastavit to.
Taky tu nekteri zminovali prilis maly vykon na pseudobridge...je maly ale dostacujici. Mam ho dokonce i na jedne casti site (do 4Mbps) kde na nem bezi OSPF a je tam cca 30 routes - v pohode zvlada.
Taky tu nekteri zminovali prilis maly vykon na pseudobridge...je maly ale dostacujici. Mam ho dokonce i na jedne casti site (do 4Mbps) kde na nem bezi OSPF a je tam cca 30 routes - v pohode zvlada.
0 x
no v podstatě mi ted sdílená linka dává něco kolem 8-9Mbps tak proto volím mk a doufám že nebude vytuhávat, proto potřebuji pomoci s nastavením
0 x
no ja to mam v tom pseudo a nejak mi to haluzi ze nekdy ma routerboard jinou IP proste se tam stridaji dve
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...