❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Záznam paketů - brazlFW router

Návody a problémy s konfigurací.
mitwis
antispam: Ano

Záznam paketů - brazlFW router

Příspěvekod mitwis » 15 years ago

Zdravim Vás tu vsechny :wink: sem zaslechl ze kazdy poskytovatel by mel drzet vsechny záznamy o paketech ktery jdou jak ven tak dovnitr.
Zvladne to brazilFW nebo takhle je mozny aby bylo rizeni rychlosti a ukladani paketu na jedny masine :?: kolik ty data pak muzou orientacne zabirat za pul roku pri prutoku 10Mbit :?: :roll: diky za rady a typy :!:
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 15 years ago

zapomeň přihlašovací údaje do fora a zahoď url adresu. Nikdy jsi neviděl ispforum a tlačítko hledat v pravo nahoře. Tohle téma se tu řešilo cca tak 2 měsíce zpět.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

mitwis

hapi píše:zapomeň přihlašovací údaje do fora a zahoď url adresu. Nikdy jsi neviděl ispforum a tlačítko hledat v pravo nahoře. Tohle téma se tu řešilo cca tak 2 měsíce zpět.

tak promin jako jen sem se zeptal :?
ja to nemam tak v maliku jako vy tady zejo...
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 15 years ago

to tě vůbec neomlouvá, já to taky nemám v mailu. Myslíš že skladuju tisíce mailů? Používám hledání.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

mitwis

hapi píše:to tě vůbec neomlouvá, já to taky nemám v mailu. Myslíš že skladuju tisíce mailů? Používám hledání.

tak jako hledal jsem ale opravdu nenasel je to tam akorad v nastaveni RB ale ohledne brazilu nic...
0 x