Předem děkuji za nabídky

BIGG píše:fojtik.j píše:Zdravím, sice je tu hodně návodů a na googlu se dá najít hodně věcí, ale pokud by se našel někdo z okolí brna ať se ozve. Jedná se mě o nastavení mikrotiku. Mít vedle sebe človíčka kterej by mě to názorně vysvětlil je daleko lepší něž bádat a googlovat celý dny. Dojel bych za ním.
Předem děkuji za nabídky
Krásně jsi si to vymyslel, jak geniálně jednoduché a pohodlné.
Jen nevím, jakpak k tomu přijdou Ti, co nad tím MK strávili desítky, možná i stovky hodin, než se k něčemu dopátrali, popřípadě k něčemu zdárnému došli.
Věř MK je multi zařízení, umí toho hodně a proto jsme všichni tady a dělíme se s ostatními o své poznatky a zkušenosti.
Ty prostě chceš přijít jen k hotovému, že? Pokud ano, tak stačí číst nebo si zajít na pár placených školení.
HoT píše:No nevim jestli je prave skoleni na MK to prave orechove pro laika. Na skolenich jsou vetsinou lide co tomu opravdu rozumi a maji spise konkretni dotazy k urcite problematice a kdyz bych sebe pasoval do rola m.simana, ktery tu opravdu pred rokem a neco lovil zakladni informace, ktery sedi mezi z meho pohledu profiky, kteri se ptaji na konkretni veci a najednou sem mel zvednout ruku a optat se jak mam vlastne nastavit rb, aby na jedne karte prijimal a druhou vysilal, tak se na me cele osazenstvo otoci s posmesnym vyrazem a v sale to jak se rika ,,zasumi´´takze klidne napis co potrebujes urcite se najde nejaka dobra duse co ti poradi. Vsichni jsme nejak zacinali....
HoT píše:No ja mam zkusenost, ze i na zakladni skoleni jezdi spousta lidi co tam jedou pokecat s ostatnima a podelit se o zazitky. Ale mas asi pravdu, ze napr. Krystof Klima je natolik profesionalni, ze to dokaze podat i laikovi aniz by se koutkem oka uculoval...
fojtik.j píše:Zdravím, sice je tu hodně návodů a na googlu se dá najít hodně věcí, ale pokud by se našel někdo z okolí brna ať se ozve. Jedná se mě o nastavení mikrotiku. Mít vedle sebe človíčka kterej by mě to názorně vysvětlil je daleko lepší něž bádat a googlovat celý dny. Dojel bych za ním.
Předem děkuji za nabídky