❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Rychlost netu

Návody a problémy s konfigurací.
andone_man

Rychlost netu

Příspěvekod andone_man » 16 years ago

Hi all
nestretli ste sa s problemom pri RB192 an sieti su len 4ria users a rychlost linky je 4Mb/s no problem je ze rychlost netu je 1,5Mb/s a to aj ked na nete som sam. Verzia OS bola 3.15 teraz som skusal 3.17 stale bez zmeny. Omedzenie rychlosti neni nastavene ziadne. :?
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 16 years ago

a co vyhodit RBčko a píchnout net přímo do počítače jestli to pojede na max?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

andone_man

hapi píše:a co vyhodit RBčko a píchnout net přímo do počítače jestli to pojede na max?

ked sa pichne net primo do PC ide to 4mb/s cize v linke problem neni, ono to vypada ako keby tu rychlost delilo medzi vsetky interface.
0 x

andone_man

este dotaz: je mozne ze rychlost 4Mb neutiahne MK ?? Prave pozeram ze ked dam tahat nieco vetsie a rychlost vyskoci na 1,6Mb/s tak procesor v MK ide na 100%
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 16 years ago

tak tam máš ani něco blbě, napiš mi na icq nebo jabber, mám to v profilu, kouknu se ti na to.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

mashinepistole2

Příspěvekod mashinepistole2 » 16 years ago

Tak tak, 4 mega by cez to malo prejst v pohode , urcite tam je nejaky problem .
0 x

reset

Příspěvekod reset » 16 years ago

4Mb ? pokud by jsi napsal 40Mb, tak tam uz by zacinal byt priblem s hw, ale 4Mb by to melo bez problemu utahnou i na RB532A , kde je vykonostni limit mezi eth nekde kolem 30Mb a na wifinach tak kolem 15Mb - 20Mb (zalezi).
Ono spise zavisi na paketovem toku/paketove propustnosti , od toho se odviji rychlost.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam