Hi all
vedeli by ste mi poradit v com moze byt problem ked v Simple Queues po zadani noveho uzivatela s target adress mi to nezaznamenava ziadny pohyb. nastavoval som to podla maxikovho dema.
dakujem za kazdu radu
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
SQ - pls o radu
-
interface je zadane na ALL .. no skusal som aj konkretny no bez znamky pohybu. Este verzia OS je 3.15
0 x
andone_man píše:interface je zadane na ALL .. no skusal som aj konkretny no bez znamky pohybu. Este verzia OS je 3.15
a mas tam i QT nebo mas jenom v SQ ?
0 x
a mas tam nastaveny max limit ?
psalo se tu o tom, ze bez max limitu to od verze 3.11 (ci tak nejak) to nefunguje
psalo se tu o tom, ze bez max limitu to od verze 3.11 (ci tak nejak) to nefunguje
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
reset píše:a mas tam nastaveny max limit ?
svataa pravda..

0 x
-
reset píše:a mas tam nastaveny max limit ?
mal si pravdu problem vyrieseny .... dakujem
Este detajlik ako docielim aby mi zobrazovalo kolonky DOWNLOADED BYTES, a UPLOADED BYTES ? Skusal som cez Show Columbs to tam pridat no dako to nejdem najst.
0 x