Zdravim Vas,
je relane mozne cez Wi-Fi sirit video?
Teda niekde umiestnim VLC server a budem vysielat video pre uzivatelov VLAN ktory prostrednictvom VLC budu moc pozerat TV.
Dik
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
VLC player a Wi-Fi/Nstreme
Myslim, ze IP televize je za soucasnych podminek na wifi nerealna...
mozna protlacis 1-2 kanaly. Bude zalezet na tom jak moc to budes komprimovat.

0 x
pthv píše:Myslim, ze IP televize je za soucasnych podminek na wifi nerealna...mozna protlacis 1-2 kanaly. Bude zalezet na tom jak moc to budes komprimovat.
Ide mi len o max 5 kanalov.
Ako musim kopmrimovat aby to frcalo?
0 x
-
Pri wifi je mala richlost pre IPTV , este tak z nejakym turbom v 5G by to mozno slo , ale turbo nieje povolene .
0 x
-
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
VOIP je v pohode, staci mu neco kolem 128kbps ale je hodne nachylnej na latenci linky, da se rict ze s pingem nad 100 se z nej stava vysilacka a zacinaji vypadavat slova
na IPTV si myslim ze je v 5GHz realna, nedavno jsem se koukal na nenu na nejakej stream v HD kvalite a nebralo si to vic jak 2mbps
na IPTV si myslim ze je v 5GHz realna, nedavno jsem se koukal na nenu na nejakej stream v HD kvalite a nebralo si to vic jak 2mbps
0 x
Bývalý ISP...
Pokud pustíte stream přímo ze satelitu tak jak z něj teče, tak je jeho velikost od 2 do 8 Mbit. Pokud pustíte jen jeden kanál, tak to znamená při 5ti lidech současně koukajících tok 10 až 40 Mbit. Pokud by se vám podařilo kanál pustit v multicastu, tak je to stálý tok 2 až 8 Mbit. Prostě a jasně do 5tky to nejde udělat tak, aby se na to dalo dívat, fungovalo to atd.
0 x