❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Návody

Návody a problémy s konfigurací.
urgo272

Re: Návody

Příspěvekod urgo272 » 17 years ago

No já vim že to taky tak jde už jsem to zkoušel ale tohle se mi líbí víc :-) Jinak je to teda v pohodě ??? Je to správně?
0 x

reset

Příspěvekod reset » 17 years ago

jo je to ok.
Specifikovat source address ani nemusis
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

urgo272

Příspěvekod urgo272 » 17 years ago

Jj, tak děkuju za odpověď. Jenom prosim tě proč nemusim zadátav Src. address ? jak by potom Mikrotik poznal komu má dát jen těch 50 spojení?
Jinak kdyby jsi byl tak hodnej já bych zkusil ještě "zprasit" pár takovejch návodů :lol: a jestli by jsi to nezkontroval, kdyby jsi měl čas... Byl bych ti vděčnej
0 x

reset

Příspěvekod reset » 17 years ago

urgo272 píše:Jj, tak děkuju za odpověď. Jenom prosim tě proč nemusim zadátav Src. address ? jak by potom Mikrotik poznal komu má dát jen těch 50 spojení?
Jinak kdyby jsi byl tak hodnej já bych zkusil ještě "zprasit" pár takovejch návodů :lol: a jestli by jsi to nezkontroval, kdyby jsi měl čas... Byl bych ti vděčnej

pokud mu chces zadat konkretni rozsah adres u kterych se maji hlidat konexe, tak adresu zadavej, pokud je to vseobecne pravidlo pro vsechny, tak src. address zadavat nemusis. A spravny pocty konexi vztahujicich se na prislusne adresy si MK ohlidava sam.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam