❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Návody
Re: Návody
No já vim že to taky tak jde už jsem to zkoušel ale tohle se mi líbí víc
Jinak je to teda v pohodě ??? Je to správně?

0 x
jo je to ok.
Specifikovat source address ani nemusis
Specifikovat source address ani nemusis
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
Jj, tak děkuju za odpověď. Jenom prosim tě proč nemusim zadátav Src. address ? jak by potom Mikrotik poznal komu má dát jen těch 50 spojení?
Jinak kdyby jsi byl tak hodnej já bych zkusil ještě "zprasit" pár takovejch návodů
a jestli by jsi to nezkontroval, kdyby jsi měl čas... Byl bych ti vděčnej
Jinak kdyby jsi byl tak hodnej já bych zkusil ještě "zprasit" pár takovejch návodů

0 x
urgo272 píše:Jj, tak děkuju za odpověď. Jenom prosim tě proč nemusim zadátav Src. address ? jak by potom Mikrotik poznal komu má dát jen těch 50 spojení?
Jinak kdyby jsi byl tak hodnej já bych zkusil ještě "zprasit" pár takovejch návodůa jestli by jsi to nezkontroval, kdyby jsi měl čas... Byl bych ti vděčnej
pokud mu chces zadat konkretni rozsah adres u kterych se maji hlidat konexe, tak adresu zadavej, pokud je to vseobecne pravidlo pro vsechny, tak src. address zadavat nemusis. A spravny pocty konexi vztahujicich se na prislusne adresy si MK ohlidava sam.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam