❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Reset RB532 do továrního nastavení
Reset RB532 do továrního nastavení
Ahoj, prosím o radu, někdo mi hacknul RB532 (změnil údaje přihlášení admina) a za boha nikde nemůžu najít, jakým způsobem ho resetnout do továrka. Pls poraďte ...
0 x
Dr.Slm píše:Ahoj, prosím o radu, někdo mi hacknul RB532 (změnil údaje přihlášení admina) a za boha nikde nemůžu najít, jakým způsobem ho resetnout do továrka. Pls poraďte ...
netinstal
0 x
Nektere 532 maji tlacitko reset, ktere opravdu funguje
Je to jen RB532 neboRB 532A?

0 x
******WWW.DRAKKNET.CZ******
to by snad melo fungovat na vsech ? Prepnou jumper nabootovat, pak vypnout jumper vratit a melo by to byt ciste ?
0 x
Mám RB532A reset tlačítko mám, zkoušel jsem ho mačkat různě, ale nikdy jsem nic nevyresetoval a jumpery tam jsou jen na přepínání napětí 18 a 48 V
a seriovej kabel nemám
a seriovej kabel nemám

0 x
Zmáčknout tlačítko, zapnout, počkat až najede, pak vypnout a tlačítko pustit, takhle jsem to dělal a fungovalo to.
0 x
Tak toto jsem taky zkusil a nic, zkoušel jsem to i různě jinak a nejde to, nechápu na co to tam teda je ten čudlík, když nefunguje
Je to teda docela nevychytaný ...

0 x
Tak toto jsem taky zkusil a nic, zkoušel jsem to i různě jinak a nejde to, nechápu na co to tam teda je ten čudlík, když nefungujeJe to teda docela nevychytaný ...
A co takhle se připojit na konzolu a při restartu RB532 si zobrazit bootovací menu.
Je tam mnoho možností a jedna z nich reset všech nastavení na tovární hodnoty.
Na připojeni ke konzole potřebuješ sériový propojovací kabel a počítač s terminálovým porogramem (třeba hyperterminál,...)
(A prosím tě, napiš mi soukromou zprávu, jestli jsi četl manuál k této desce.)
0 x
Tak mám asi nějakou verzi, kterou prostě nevyresetuju 
když už mi kamoš udělal seriák, tak se dostanu do RouterBOOT 2.10 dám r - reset configuration , MT se zrestartuje a nastavení tam pořád je

když už mi kamoš udělal seriák, tak se dostanu do RouterBOOT 2.10 dám r - reset configuration , MT se zrestartuje a nastavení tam pořád je

0 x
Dr.Slm píše:Tak mám asi nějakou verzi, kterou prostě nevyresetuju
no cez resetovacie tlacitko to ani mne neslo. na doske je jeden taky kontakt ohruhly ktory je rozdeleny na polovicu ma nejake oznacenie TP alebo tak nejak. nachadza sa niekde kusok od ETH1. treba pri vypnutom MK skusit prepojit nejakym kovom tie dva polmesiaciky a pri spojenych polmesiacikoch zapnut napajanie a pockat kym nenabehne..

0 x
Mno o vikendu jsme resil to same na 532A. Tlacitko na reset nedelalo vubec nic. rozebral jsem ho a kouknul dovnitr. Je tam nad ETH1(POE) rozpojený jumper vedle kterého je napsáno reset. nalevo od ETH 1 je jeden propoj nepouzity, od toho jsem vzal jumper a spojil jim ten reset. nechal jsem rb najet (2x blikne oranzova diaoda) a zase ho vypnul. vytahnul ten jumper a vratil ho zpet na puvodni misto. Pak jsem zapnul RB a bylo v default nastaveni (licence mu zustala) a jel.
0 x
colombo píše:Na připojeni ke konzole potřebuješ sériový propojovací kabel a počítač s terminálovým porogramem (třeba hyperterminál,...)
Hyperterminál...???
Ale fuj!

http://www.chiark.greenend.org.uk/~sgtatham/putty/download.html
"Kapku" pohodlnější software...
0 x
Takovych programu je vice, putty je fajn ale hyperterminal postaci.
0 x