❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Stránka občas nabehnou až na druhý pokus
-
Re: Stránka občas nabehnou až na druhý pokus
Z CCQ 7 ti to moze ist odhadom do 1000kbps , tiez som taketo nieco riesil a robylo to problem z nacitavanim stranok , ostatne faklilo ok .
0 x
-
mashinepistole2 píše:Z CCQ 7 ti to moze ist odhadom do 1000kbps , tiez som taketo nieco riesil a robylo to problem z nacitavanim stranok , ostatne faklilo ok .
jj, presne tak se to chova. vsechno ostatni jde, ale nez to zacne cokoliv delat tak se to jako by na par sekund "zapauzuje". takze ja uz mam temer vyreseno. ale puvodni dotaz byl na DNS CACHE tusim? zda-li to nesouvisi s tim? moje spatne CCQ neni pravdepodobne pricina problemu puvodniho tazatele

0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji
az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...

na svoji stráne co já mam věci tak jestli myslíme stejnou věc tak mam toto:
station
TX/RX CCQ: 87 / 51 %
Overall TX CCQ 87%
dalsi skok
ap:
Overall CCQ: 55%
station
TX / RX CCQ: 83 / 68%
overall TX CCQ: 0%
Dál přístup nemám:(
jinak kvalita signálu je cca od -60/-60 do - 78 / -78
station
TX/RX CCQ: 87 / 51 %
Overall TX CCQ 87%
dalsi skok
ap:
Overall CCQ: 55%
station
TX / RX CCQ: 83 / 68%
overall TX CCQ: 0%
Dál přístup nemám:(
jinak kvalita signálu je cca od -60/-60 do - 78 / -78
0 x
-
homi píše:Zdravím vše co mají zájem podílet se na řešení problémů
na serveru mam zapnutou DNS keš a nastavenou na: 40960KiB
max udp packet size mam na 512
allow remote request mám zaškrtlé
Problém je ten, že když třeba dám http://www.neco.cz tak jako první mi naskočí stránka že SERVER NENALEZEN a pak dam obnovit a hned to naskočí celá stránka bez jediné chyby nebo špatně načteného obrázku. nevíte proč se to děje?
nedělje se to pořád ale často !
Dík za tipy a rady
Skus dat do sheduleru toto /ip dns cache flush aby ti to mazalo cache nastav interval na nejaku hodnotu ja to mam nastavene na 3 minuty , odvtedy ako som to nahal mazat pravidelne , nemam problem stym ze by sa stranky nacitavali pomaly alebo sa nieco nedocitavalo .
0 x
Zdravim!
problém úspěšne vyřešen! bylo to providerem! máme nového a je po problémech!
ping do nixu místo 40ms ted máme 10 a jsme happy
u nás jsme prošli celou trasu co jsme spravovali a bohužel u nás jsme problém nenašli upozorňovali jsme providera ten nějak nejevil zajem situaci řešit tak je novej a mi bez starostí!
v nějakém příspěvku jsem četl o mazaní dns case. - s DNS jsme zkoušeli co nás napadlo mazat v internvalech zvětšit pamět atd., ale bez výsledku...
Teď je po problému, ale kdybyste nekdo napsal vaše zkušenosti s touto problematikou budu jedině rád, rád se přiučim Díky za ochotu ...

problém úspěšne vyřešen! bylo to providerem! máme nového a je po problémech!
ping do nixu místo 40ms ted máme 10 a jsme happy

u nás jsme prošli celou trasu co jsme spravovali a bohužel u nás jsme problém nenašli upozorňovali jsme providera ten nějak nejevil zajem situaci řešit tak je novej a mi bez starostí!
v nějakém příspěvku jsem četl o mazaní dns case. - s DNS jsme zkoušeli co nás napadlo mazat v internvalech zvětšit pamět atd., ale bez výsledku...
Teď je po problému, ale kdybyste nekdo napsal vaše zkušenosti s touto problematikou budu jedině rád, rád se přiučim Díky za ochotu ...

0 x
-
Ja mam ping do sixu cez 2 nstreme2 spoje a jden nstreme priemer 6ms . Som sa obaval ze cez 3 skoky bude ping naprd, ale zatial som spokojny a dufam ze sa na tom nic nezmeni 

0 x