❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Potrebna konektivita versus pocet uzivatelu

Návody a problémy s konfigurací.
lyra
Kontaktovat uživatele:

Re: Potrebna konektivita versus pocet uzivatelu

Příspěvekod lyra » 17 years ago

nejsem tedy tak znalej,ale mě to připadá tato teorie moc lidi na maly tok dat . Pokud to skutečně tak funguje aby si lidi nestěžovali že maj slíbeno 2 MB a jede jim to polovinu ...V tom mnoství lidí nevím.. potvrdte mi to někdo raději ještě.
0 x

lyra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lyra » 17 years ago

A dodatek...

Ano četl jsem sít kde měli na siti neskutečně hodně lidí a fungovali spokojeně,ale bylo to řešené přes proxy a cashe servery ktere nacitali dokola nejčastější požadavky uživatelu a posilali data z pevneho disku a teprve pokud to nebylo tam pak hrablo do netu. Diky ukladani videa z you tube a podobnych serveru dokazali snížit zatížení netu na polovinu než dřív prý.. Někde u Hradce jsem to četl.
0 x

miract
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod miract » 17 years ago

Vzhledem k velikosti dnesniho internetu nema dle meho nazuru cachovaci proxy server temer zadnej vyznam. Sam jsem proxy(squid) pouzival nekolik let, ale podle statistik jeho vyznam postupne klesal az na uroven, kdy problemy(stari zaznamu) snim byly vetsi jak jeho uzitecnost. Proxy ma dnes vyznam primo na webovych serverech, ale na na stane klienta(poskytovatele).

Mira
0 x