❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Realna datova propustnost RB333

Návody a problémy s konfigurací.
atomic77

Realna datova propustnost RB333

Příspěvekod atomic77 » 17 years ago

Chtel bych se zeptat jaka je realna datova propustnost u RB333 pri Nstream dual nebo Bondingu predelavam paterni spoj a chci vedet kolik s toho muzu vymacknout protoze se mi to nejak u mne v siti nezda :( dekuji
0 x

andreas4all

Příspěvekod andreas4all » 17 years ago

nstreme2 udp 42mbps HD, tcp 34mbps FD, u nas chodi zatial iba do 8mbps, mame to k nasmu nadradenemu ISP. ale realne by to malo dat ratam ze okolo 25FD.
0 x
Pripojenie na Slovensku.
http://www.citicom.sk

Radek Úlehla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radek Úlehla » 17 years ago

Ahoj, já mám dvě RB333 proti sobě v dualu. V UDP mi to dá kolem 35-40 FD, ale v TCP max. 20 HD :( Je to tragický, nevim proč, nastavení je ok. Signál na RX i TX je -64.
0 x

reset

Příspěvekod reset » 17 years ago

nastaveni nstreme2 musi byt dost precizni, vcetne spravneho nastaveni data rates, kdyz das to co to nezvladne, tak ti spoj bude blbnout.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

RAket

Příspěvekod RAket » 17 years ago

cybermole píše:Ahoj, já mám dvě RB333 proti sobě v dualu. V UDP mi to dá kolem 35-40 FD, ale v TCP max. 20 HD :( Je to tragický, nevim proč, nastavení je ok. Signál na RX i TX je -64.

záleží na tom, jak tu protpustnost měříš..pokud spouštíš Btest přímo na RB333 tak se není co divit..když jsem to zkoušel na jednom spoji kde je alix<--->RB333 tak při Btestu mezi nimi to bylo slabé, nedá to CPU v RB333, ale když dám Btest na PC router co je za RB333, tak to dá těch 34FD...ale cpu na RB333 jede na 99-100%
Ale chyba může být i jinde. Zkus dát větší kanálový odstup. Popř. to může být rušením. Ale pokud se to po přehazování kanálů nezlepší a v udp to jede jak píšeš, tak to nedává RB333 výkonově.
0 x