Zdravím všetkých, chcel som sa opýtať aký postup by bol najvhodnejší keby som chcel prepojiť sieť u seba doma a v práci. Doma aj v praci sú Mikrotiky. Potrebujem aby sa videla celá LAN v praci s celou LAN doma.
Verejne IP mám aj doma aj v práci.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Prepojiť 2 siete cez VPN, aku metodu voliť ??
Asi nejjednodužší na nastavení je EoIPs IPsec.
0 x
L2TP + ipsec 
1 x
MTCNA, MTCRE, MTCTCE a furt toho viem málo
nějaký doporučení nebo návod pro blbý, jak to zprovoznit?
já konkrétně potřebuji RB nahodit na stávající síť (nejspíš WiFi), kde potřebuji, aby se přihlásil, zároveň mi fungoval jako AP, když se tam budu připojovat s dalšíma svejma zařízeníma a aby tam ta VPNka jela ke mne domů, protože na tom budu mít hlavně pověšenou kameru, tak aby ji nahrávalo DVRko.... předem díky za rady/přesměrování
já konkrétně potřebuji RB nahodit na stávající síť (nejspíš WiFi), kde potřebuji, aby se přihlásil, zároveň mi fungoval jako AP, když se tam budu připojovat s dalšíma svejma zařízeníma a aby tam ta VPNka jela ke mne domů, protože na tom budu mít hlavně pověšenou kameru, tak aby ji nahrávalo DVRko.... předem díky za rady/přesměrování
0 x