❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Qtree nepocita data

Návody a problémy s konfigurací.
vortex

Qtree nepocita data

Příspěvekod vortex » 17 years ago

Mam MK2.9.38 a na nom som donastavoval mangle a firewall tak,ze mi to markuje pakety aj connections, mam tam nastavene TOS, podla maxikovho dema(dik:) V mangle pocita markovane packety aj connections, ale pri pouziti v QTREE sa nic nedeje,stale su tam nuly ako by mangle ani nebol. demo nemozem zverejnit (bolo by to velmi komplikovane) ale ak by niekoho napadlo co moze byt problem tak budem evlmi vdacny.
0 x

Ajfel

Příspěvekod Ajfel » 17 years ago

vortex píše:Mam MK2.9.38 a na nom som donastavoval mangle a firewall tak,ze mi to markuje pakety aj connections, mam tam nastavene TOS, podla maxikovho dema(dik:) V mangle pocita markovane packety aj connections, ale pri pouziti v QTREE sa nic nedeje,stale su tam nuly ako by mangle ani nebol. demo nemozem zverejnit (bolo by to velmi komplikovane) ale ak by niekoho napadlo co moze byt problem tak budem evlmi vdacny.

Kdyz nemuze byt demo, tak mozna par screenu by bodlo
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 17 years ago

kousel si menit parent na nejvyssi Qtree ? Pripadne restart stroje taky me to zlobilo nesel cely upload, me pomohlo jako parenty nastavit primo ten ktery eternet a bylo to ok, ty globalout atd to me nechodilo.
0 x

vortex

Příspěvekod vortex » 17 years ago

Skusal som aj restart masiny, aj posuvanie parentov ci menenie za jednotlice ethernety ako aj bridge a stale to nepouziva data ktore sa pripisuju v mangle. Postnem aj screeny, ale napis mi z akych sekcii(ktore by mohli byt problemom), lebo nebudem kazde okno s moznostami screenovat a triedit aby to bolo aspon trocha prehladne,ved nie som nezamestnany:)
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 17 years ago

nejlepe zapni demo a muzem se podivat, pokusd ti nejde cela pulka Qtree tak je nejspis problem v nejvyssim parentu a prirazeni na spravny interface / nebo globalin atd. nejsem si jist jestli to ve vsech verzich musi chodit stejne.
0 x