zdavím, mám prosbu ohledně rychlosti přenosu přes vpn tunel. mam mezi dvěma mikrotiky r941 udělany l2tp tunel. Vše mi běží akorat rychlost je pomalá. Je nejaka možnost dosahnout vetsi rychlosti? VPN tunel mam nastaveny vse defaultně.
Předem díky
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
VPN tunel rychlost
Co je málo?
Tenhle RB nemá HW šifrování. Na nějaké zázraky zapomeň. Je to nejspíš nejlacinější jejich výrobek ...
Tenhle RB nemá HW šifrování. Na nějaké zázraky zapomeň. Je to nejspíš nejlacinější jejich výrobek ...
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
-
Jo to nejspis bude nejlacinejsi vyrobek.
Malo je ze to beha kolem 200kB/s pricemz rychlost internetu na jedne strane je 80/100 a na druhe 20/2. Necekam od toho zazraky, jen se ptam jestli se da zmenit neco v konfiguraci co by tomu pomohlo?
Malo je ze to beha kolem 200kB/s pricemz rychlost internetu na jedne strane je 80/100 a na druhe 20/2. Necekam od toho zazraky, jen se ptam jestli se da zmenit neco v konfiguraci co by tomu pomohlo?
0 x
200kB/s je 1.6 Mbit/s. Což je plus mínus tvůj upload na jedné straně ...
dělat se dají asi dvě věci: vyměnit nebo vypnout šifrování.
dělat se dají asi dvě věci: vyměnit nebo vypnout šifrování.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.