❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
P2P sitě
mate tip ktere demo prozkoumat ? kod ta funkči mam na linux serveru IPP2 kde mi funguje ale na druhe straně kde je MIcrotik jsi vesele tahaj
0 x
Mrkni se treba na moje demo na 90.183.240.250 demo/demo, driv jsme pouzivali redhat s Ipp2p a to same ma v sobe i mikrotik pri spravnem nastaveni to funguje perfektne.
0 x
tak jsem koukal na to demo udelal ksem tridy a ono jsi to vesele m gnoruje , vesele jsi tahaj dal ,mužete nekdo na to mrknout tady je demo 213.180.63.229 demo/demo díky zdenek
0 x
zas to neopisuj uplne ve mangle s porty 16000-17000 vyhod a u p2p si nech jen ten radek s mark connection a pod nim ten conn. mark prepises na paket mark a pokud tam budes mit ! not tak to asi nebude to prave.U webshare musis mit IP rapidu a spol v adress listu, jinak to zas nepude, pod TOSem uz ti nic netece do paket marku takze tam zrejme mas neco spatne taky.
Naposledy upravil(a) Maxik dne 23 Mar 2008 21:01, celkem upraveno 1 x.
0 x
díky to jsem udělal ale nechce mi to v qos padat do tech tříd jak to tam prosim dostanu ??
0 x