Ahoj lidi,
také si teď trochu začínám hrát s novým controlerem a chtěl bych se zeptal, někdo tu psal " Od pristi verze 0.12.0 bude dostupne distribuovane discovery" Osobně se potýkám s problémem, že cokoli od nových rocketu gene2 v AC a také klienti gene2 mi discovery nenajde jedinou mašinu, povedlo se mi ale ručně naházet key do AP i jeho klientů spojení pak funguje krásně, ale nedovedu si představit tohle dělat s několika stovkami zařízení, dle té informace ohledně distribuovaneho discovery by tedy už mělo jít, že zadám AP a pak tedy jeho klienty, ale zaboha tohle nikde nevidím a vše tak jedině ručně, mám aktuální verzi 0.12.1
Dále by mě zajímalo, tohle nebude umět návaznosti AP/klient a P2P jako to bylo dříve?
Moc děkuji za info
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
UBNT-UNMS
Používá již někdo? Na vlastním, železe, nebo virtuálka? Co potřeba povolit, aby bylo možno delat správu zarizení které jsou u klientů v jejich síti
0 x
Ja jedu ve virtualu.
ale posledni dobou to nejak divne slape. Klienti kteri normalne byli conecnuty do UNMS se odpojili, vse je u nich dobre a stejne uz se nepripoji. A to jsem na ne nasypal i nejnovejsi formware. Dokonce nejake PRISMy to pripoji, jine se stejnym firmware a nastaveni to sice najde, ale zaboha pripojit nejdou ani rucne.
ale posledni dobou to nejak divne slape. Klienti kteri normalne byli conecnuty do UNMS se odpojili, vse je u nich dobre a stejne uz se nepripoji. A to jsem na ne nasypal i nejnovejsi formware. Dokonce nejake PRISMy to pripoji, jine se stejnym firmware a nastaveni to sice najde, ale zaboha pripojit nejdou ani rucne.
0 x
Ja to používam len na domáce použitie s Er-X a tiež sa mi cca 1x za 2 týždne stane to že sa mi proste odpojí od UNMS, pritom všetko je ok, virtual beži, router tiež... Cez refresh sa to znovu nevie pripojiť a musím znovu nahodiť nový key do zariadenia.
Štve ma to, neviete niekto čo to môže spôsobovať?
Ďakujem
Inak prečo je toto vlákno pod Tikom???
Štve ma to, neviete niekto čo to môže spôsobovať?
Ďakujem
Inak prečo je toto vlákno pod Tikom???
0 x