❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Mikrotik L2TP vs android

Návody a problémy s konfigurací.
pavelsiman

Mikrotik L2TP vs android

Příspěvekod pavelsiman » 7 years ago

Zdravim . mam problém rozchodiť L2TP na androide voči mikrotiku . na mikrotiku mi to funguje keď to skúšam z windows 7 ale keď to skúsim z androidu tak ani náznak ani v mikrotiku v logu nič. pptp mi funguje aj na androide ale chcem prejst na niečo bezpečnejsie . Ďakujem za akekolvek rady
0 x

sutrus

Příspěvekod sutrus » 7 years ago

google a mikrotik wiki je tvůj kámoš
https://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual:Interface/L2TP
0 x

pavelsiman

L2TP viem spojaznit ale problem je ze mi nejde voci android
0 x

sutrus

Příspěvekod sutrus » 7 years ago

Toto se píše na wiki, tak to alespoň porovnej. Pokud to ani tak neběží pošli svoji konfiguraci.
Basic L2TP/IpSec setupThis example demonstrates how to easily setup L2TP/IpSec server on Mikrotik router (with installed 6.16 or newer version) for road warrior connections (works with Windows, Android And iPhones).
0 x

mac0112
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mac0112 » 7 years ago

pavelsiman píše:L2TP viem spojaznit ale problem je ze mi nejde voci android

Tahle konfigurace L2TP/IPsec na Mikrotiku, funguje s Androidem na 100%. Sám používám Android, když se chci připojit na nějaký Mikrotik přes apku TIK.
viewtopic.php?f=5&t=20473&p=195465#p195465
0 x

pavelsiman

mac0112 píše:
pavelsiman píše:L2TP viem spojaznit ale problem je ze mi nejde voci android

Tahle konfigurace L2TP/IPsec na Mikrotiku, funguje s Androidem na 100%. Sám používám Android, když se chci připojit na nějaký Mikrotik přes apku TIK.
viewtopic.php?f=5&t=20473&p=195465#p195465

Ďakujem veľmi pekne. Mal som chybu vo firewall ale toto mi pomohlo. Dakujem všetkým
0 x