❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Nedostupné frekvence ve verzi 3

Návody a problémy s konfigurací.
ondysek

Nedostupné frekvence ve verzi 3

Příspěvekod ondysek » 17 years ago

Zdravím,

nevíte někdo jak nastavit kartu pro 5GHz aby fungovali frekvence 5400MHz? Ve verzích 2.9 vše fungovalo, ale s příchodem verze 3 už ta možnost není.
Díky za každou radu.
0 x

Chimiak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Chimiak » 17 years ago

ze by to bylo tim, ze to neni legalni?? jinak hledej smudlo hledej, jednotlive kanaly se ridi dle povoleni v jednotlivych zemich
ondysek píše:Zdravím,

nevíte někdo jak nastavit kartu pro 5GHz aby fungovali frekvence 5400MHz? Ve verzích 2.9 vše fungovalo, ale s příchodem verze 3 už ta možnost není.
Díky za každou radu.
0 x

littlecake

Příspěvekod littlecake » 17 years ago

Mně se občas stává že se mi MK naladí na 5700 a pak nevidílá a nechce se spojit , když mu nastavím ručně třeba 5620 tak je vše OK , nebo na B/G mam stejné problémy z 13. kanálem , dělá mi to na kartách R52 , SR2 a na 5ghz na XR5 .... pokud nastavím ručně jiný kanál tak je vše OK...
0 x

roman.34

Příspěvekod roman.34 » 17 years ago

zdravim.. by me taky zajimalo pri ktere zemi se odblokuji kanaly 5,4-5-7 jsem skousel a bud tam bylo 5,4 a nebylo 5,5-5,7 .. co pouzivate za nastaveni země.? Děkuji za odpověd.
0 x

ondysek

Příspěvekod ondysek » 17 years ago

Zkoušel jsem snad všechny regiony. 5,4 je sice nelegální používat v ČR ale někdy to prostě jinak nejde, takže díky za rady. Šmudla jde hledat.
0 x