❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Wifi rychlost RBcAP2nD
Som zvedavy co dalsie sa po oprave rozbilo. Na to, ze tento bug existoval od 2x2 MIMO Mikrotikov

1 x
honzam píše:Kde jsou ti co říkali že to Mikrotik nikdy neopraví?
To jsem byl třeba já a vycházel jsem z ofiko fóra z příspěvku od někoho z MK. Jsem rád že došlo ke zlepšení.
1 x
Asi jim par lidi , tim pocitam aji sebe. Vyrobek vratilo tak se muselo trochu přemejšlet ..
1 x
No tím to asi fakt není, vracíš to prodejcům a ty to směle prodají dál... Je bláhové si myslet, že to dělaj kvůli jednotlivcům. Spíš jim to někdo dokola reportuje a byli schopni to konečně debugovat a následně opravit.
1 x
Aby aj nie, ked to na tplinku za par korun ide a na mikrotiku x nasobne drshsom nejde. Na ac cipsetoch to bolo este zabavnejsie tx rate 54mbit a rx rate 866mbit 
1 x
Tak moje zkušenosti jsou jiné, ale neberu nikomu ty jeho. Někde naopak teplink i netis jedou na prd a mikrotik jede normálně. Proti intel siťovce nikdy problém, takže to vždy přikládám neschopnosti se domluvit mezi ap a telefonem. Nevěřím že je chyba jen na straně tiku, to by to nefungovalo nikdy. Jen nějak vyřešili nekorektnost produktů, které nechodila dobře. Zajímavé je, že to pověčinou jsou produkty z dílny čiňanů. Jakože návrh tel a softu.
0 x
to si trefil. Proti intelu v booku to jede neskutečně.
Podivný je, že to všechno defakto jak na straně mikrotiku tak na straně telefonu je více méně všechno qualcomm
i když teda to dneska nic nevypovídá když hlavní slovo má software.
Podivný je, že to všechno defakto jak na straně mikrotiku tak na straně telefonu je více méně všechno qualcomm
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků