❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
"WAN switch" + LAN - vyřešeno
Re: "WAN switch" + LAN - vyřešeno
Víš co dělá ikonka "+"?
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
Aha, to mě nenapadlo
To bylo jednoduché.
Tušil jsem že bude někde zakopanej pes v takové blbosti.
Díky 
0 x
Aha, tak ta hlavní bridge přestala být připojená do internetu...
0 x
No tak zjištěno, pokud ether1 pomocí "+" přidám do druhé bridge tak tu první odstřihne. Tak jsem ether1 chtěl zároveň přidat do té hlavní "bridge" a to nejde.
0 x
Jo jsem debil, musel jsem ve firewallu změnit ether1 na ten nový bridge
Už to tam na mě červeně svítílo
Díky, díky moc 
0 x
Vždyť jsem ti to říkal, ne? Jsou-li porty v bridge, už tě NEZAJÍMAJÍ. Pracuješ jen s tím bridgem jako portem. Všude.
P.S.: všude znamená vše, kromě fyzických parametrů těch portů (autonegace, atp.), případně parametrů portů v tom bridge (spanning-tree).
P.S.: všude znamená vše, kromě fyzických parametrů těch portů (autonegace, atp.), případně parametrů portů v tom bridge (spanning-tree).
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.