❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

pomoc s BONE a specialnim scenarem

Návody a problémy s konfigurací.
Daniel Spálenka

pomoc s BONE a specialnim scenarem

Příspěvekod Daniel Spálenka » 17 years ago

Zdar odbornici,

ja jsem si vcera koupil u i4WiFi BONE pristroj a rad bych tento vyuzil a nastavil na nasledujici scenar ktery je prilozen. Muze mi nekdo pomoct, nebot nemam o MT zadnou ahnung.?

Diky moc

Daniel

Přílohy
Aufzeichnen.JPG
scenar
(55.77 KiB) Staženo 576 x
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 17 years ago

Nezlob se na mě, ale tím že založíš duplicitní téma nikoho nedonutíš aby se Ti začal věnovat, spíš naopak.

Na ty HDD zapomeň, a ten modem, to nevím, ale nejspíš taky. Musel bys na ten stroj místo MT hodit Linux a pak si s tím pohrát. MT je ROUTEROS, takže je k routování a ne aby jel i jako fileserver a bůhvíco dalšího.
0 x

mashinepistole2

Příspěvekod mashinepistole2 » 17 years ago

Tak ale ak by tam dal sietove hdd, tak by mu to mohlo fungovat .
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 17 years ago

to už jsem mu včera radil, ale je to jak do dubu :( Poslední dobou je to tu zaplácaný příspěvkama amatérů, kteří se stále dokola ptají na stejné věci :(
0 x

belmorfeus

Příspěvekod belmorfeus » 17 years ago

ja nevim, ale docela by meli pro registraci na vkladani prispevku do fora bejt nejaky dotazniky kde by uzivatel prokazal alespon zakladni znalosti. Na filtraci by stacilo bohate kouknout na 10 nejcasteji oteviranych diskuzi a byl by klid.
0 x

Daniel Spálenka

Příspěvekod Daniel Spálenka » 17 years ago

Zdravim,

omlouvam se za moji neznalost a "duplicitni" prispevek, ale ja jsem chtel jeste dodat graf scenare.

HDD bych resil tak i tak na konci nebot se mi ani nepodarilo clienta zprovoznit. Coz by mel byt prvni krok.

Co se tyka furt neustale opakovanych dotazu. V pripade kdyby tady se dalo najit "navod" na takove scenare tak bych je urcite cetl a resil a pak neptal neustale na to stejne.

Cheers

Daniel
0 x

DRAKK

Příspěvekod DRAKK » 17 years ago

A to máš jen jeden ten stroj? Protože pokud vím, tak by měly býrt proti sobě dva aby jsi opravdu měl páteř a ne jen hoooodnee drahe APcko...to co jsi tady napsal jde udelat tak, ze tam das kalsicke PCcko s Linuxem a na nem si udelas vsechny ty veci co potrebujes a pak pouzijes treba RB333 s 2xCM9 a mas to za mene penez...
0 x
******WWW.DRAKKNET.CZ******

churos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod churos » 17 years ago

Pokud na to tak koukam, tak jsi si asi nechal psatne poradit a Mikrotik pro tebe asi nejni nejlepsi reseni.

Mrkni na http://www.koppel.cz/cdmawifi a zvol nektereho z ASUSu. Pro druh pripojeni ktere mas a co s tim chces delat je to pro tebe asi idealni reseni. Ma to spoustu nadesncu bezi natom samba, ftp, torrent client, pripojis k tomu disky. Pokud jsem to spravne pochopil, tak by to pro tebe mohlo byt to prave.
0 x