❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Omezeni jednotl.IP na RB 333

Návody a problémy s konfigurací.
Dr.Easy
Kontaktovat uživatele:

Omezeni jednotl.IP na RB 333

Příspěvekod Dr.Easy » 17 years ago

Ahoj,
asi to tu nekde je, ale nenasel jsem,
potrebuju poradit , jelikoz RB 333 a FW 3.1 nepodporuje Simple queues, jak to udela, abych mel prehled, ktera IP kolik taha, stahla, odesila, odeslala a taky, jak ji muzu trochu omezit? v FW 2.9.50 to slo normalne v SQ.

Muzete se mi prosim nekdo ozvat na icq: 290721629 a vysvetlit? Dekuju moc, docela by mi to bodlo :(
0 x
UBNT? Maximálně pro klienty...

level

Příspěvekod level » 17 years ago

Dr.Easy píše:Ahoj,
asi to tu nekde je, ale nenasel jsem,
potrebuju poradit , jelikoz RB 333 a FW 3.1 nepodporuje Simple queues, jak to udela, abych mel prehled, ktera IP kolik taha, stahla, odesila, odeslala a taky, jak ji muzu trochu omezit? v FW 2.9.50 to slo normalne v SQ.

Muzete se mi prosim nekdo ozvat na icq: 290721629 a vysvetlit? Dekuju moc, docela by mi to bodlo :(

ze by RB333 v3.1 nepodporovala simple queues to je mi novinka nevidim duvod proc by to nemelo fungovat
0 x

belmorfeus

Příspěvekod belmorfeus » 17 years ago

simple Q na 100% podporuje mam to tak na par routerech
0 x

Jarek

Příspěvekod Jarek » 17 years ago

jasně že to tam je jen to nejde vidět , ale jde to nastavit tak at ti ukazuje všechno co chceš
0 x

kappi

Příspěvekod kappi » 17 years ago

mno, mě se zdá že v3.1 i 3.2 už neukazuje přesné hodnoty, mam simple taky jenom kvuli přehledu, a musim konstatovat, ze ty hodnoty jednotlivych adres vubec nesouhlasi. I kdyz si zobrazim aktualni RX a TX tak mi ukazuje priblizne ctvrtinove rychlosti oproti zkutecnosti. Qtree ukazuje dobře. Jeste pred updatem na z 3 na 3.1 to ukazovalo dobre, myslim :-)
0 x