❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Dude

Návody a problémy s konfigurací.
teleport
Kontaktovat uživatele:

Dude

Příspěvekod teleport » 19 years ago

poradil by mi nekdo s dude nastavil jsem ho a makal jak mel ale po 2 minutach je na mape dostupny podle pingu a zeleny jen hlavni rpouter s mk a ostatni zarizeni jsem mimo cervene a pritom jsou dostupne
0 x

soptik

Příspěvekod soptik » 19 years ago

Měl jsem ho 2 dny a záhadně mi tuhli Linksysy každé 4h, na které jsem se dotazoval. Odinstaloval jsem ho a Linksysy zase běží bez problémů. Problém mohl být v tom, že se Dude dotazoval na různé služby současně a tím to zařízení tuhlo. Mám už klid. Jinak se podívej na tu červenou ikonku a na spodním řádku ti to píše, která služba není dostupná. Možná ti to napoví. Pokud máš na Dude reálnou IP, můžu ti jej pomoct nastavit, ale takhle.....

teleport píše:poradil by mi nekdo s dude nastavil jsem ho a makal jak mel ale po 2 minutach je na mape dostupny podle pingu a zeleny jen hlavni rpouter s mk a ostatni zarizeni jsem mimo cervene a pritom jsou dostupne
0 x

teleport
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod teleport » 19 years ago

soptik píše:Měl jsem ho 2 dny a záhadně mi tuhli Linksysy každé 4h, na které jsem se dotazoval. Odinstaloval jsem ho a Linksysy zase běží bez problémů. Problém mohl být v tom, že se Dude dotazoval na různé služby současně a tím to zařízení tuhlo. Mám už klid. Jinak se podívej na tu červenou ikonku a na spodním řádku ti to píše, která služba není dostupná. Možná ti to napoví. Pokud máš na Dude reálnou IP, můžu ti jej pomoct nastavit, ale takhle.....

teleport píše:poradil by mi nekdo s dude nastavil jsem ho a makal jak mel ale po 2 minutach je na mape dostupny podle pingu a zeleny jen hlavni rpouter s mk a ostatni zarizeni jsem mimo cervene a pritom jsou dostupne

na to tuhnuti mam taky poderzeni zacali mi tuhnout ovisy a dlinky
0 x

Dundee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dundee » 19 years ago

Mne zatim nic netuhne protoze se vseho ptam jen na ping a z routeru taham jen snmp za ucelem vykreslovani vytizeni linek. Mne spis tuhne DUDE. Treba kdyz mam snahu koukat se na nej pres HTTP a HTTPS zaroven.
0 x