❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Dotaz - Proč nechce dát vyšší rychlost?

Návody a problémy s konfigurací.
menicks

Re: Dotaz - Proč nechce dát vyšší rychlost?

Příspěvekod menicks » 8 years ago

AdamProGaming píše:Tak proč to prostě nepřepne ? musí snad kvuli tomu měnit anténu či něco jiného.. ? že se tomu tak brání..

1) Aby to přepnul do N-ka musí vyměnit APckovou anténu a všechny klientské antény musí být také dvoupolarizační (pokud chce aby to nějak rozumně chodilo) pokud to nemá připravené je to poměrně velká investice.
2) Další věc je realita pokud je to zarušené hodně a že to bývá je třeba realit protáhnout v N-ku jen třeba 40/10 někdy i méně na sektor.
3) Pokud vidí provoz a vytěžuje se linka na max pořád tak ani nebude mít moc vůli zrychlit.

Kolik mu nabízíte za těch 8/8? Všechno je o penězích...
0 x

AdamProGaming

Příspěvekod AdamProGaming » 8 years ago

500,- za 8/8
0 x

barneby

Příspěvekod barneby » 8 years ago

AdamProGaming píše:500,- za 8/8

Lol já mám 30/30 za 250,- :D. Být tebou jdu do LTE od T-mobile myslím že mají nějakých 20/20 za 400Kč.
0 x

AdamProGaming

Zkoušel jsem T-Mobile Vodafone je tu strašně moc stromu + maj tam fupy.. což pro mne nepoužitelné týdně není pro mne problém stáhnout 40gb....
0 x

AdamProGaming

Zkoušel jsem T-Mobile Vodafone je tu strašně moc stromu + maj tam fupy.. což pro mne nepoužitelné týdně není pro mne problém stáhnout 40gb.... jen pro představu kolik je zde stromu červená šipka je od kud je jediný funkční vysílač.. a ten je cca 2-3km http://www.img.tpx.cz/uploads/ghn1.PNG
0 x

3com

Příspěvekod 3com » 8 years ago

Stromy nemají na LTE vliv..... :roll: A pořídit si LTE domů na pevné připojení může opravdu jenom člověk neznalý, který používá web, mail a nenáročně brouzdá a pokud k tomu ještě nějak cestuje tak je to pro něj výhoda.
Hrače online her a ještě stahovače filmů nemůže tato forma připojení uspokojit na 100%.... Zcela zbytečná diskuze.... Když víme že, v každé obci jsou jiné možnosti a různé kvality podle toho jak tam co kdo má ''postaveno''... Tak proč to řešit tady globálně zbytečně... Zjistit co mají sousedi a podle toho vybrat nejlepší nabídku popřípadě zapátrat, kdo je v blízkém okolí a třeba by tam něco dostřelil po kontaktování...
0 x

AdamProGaming

Dík za všechny rady a téma uzavírám..
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 8 years ago

Dle fotky krásná lokalita ale na bezdrát nic moc :)
Dívám se na to ze strany ISP, pokrýt to je dost často oříšek
0 x

AdamProGaming

:D ano .. je tam i jeden blíž (vysílač ale narostly tam stromy.. takže to spíš nefungovalo jak fungovalo stromy to strašně rušily.. (menší větřík = pád internetu..)
0 x