❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Dotaz - Proč nechce dát vyšší rychlost?
-
Dotaz - Proč nechce dát vyšší rychlost?
Zdravím, mám tady lokálního poskytovatele a podle všech mne dostupných informací mi běží "Tx/Rx Rate 54.0Mbps/54.0Mbps" a ISP nechce zvýšit rychlost z 8/1,5 na 8/8 když mi to vysílač umožňuje proč rychlost nenabízí jsou snad nějaké limity od úřadu ? či co.. ? agregace je 1:6 takže by to mělo vycházet cca 9/9 na osobu
0 x
Protože těch 54 je ve skutečnosti tak 25. Plus mínus. A také je to konečná ... žádný download a upload. Ale dohromady.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
A vůbec nejsprávnější odpověď je: protože to tak chce. Ty mu do toho nemáš co moc mluvit. Hlasuje se peněženkou.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
AdamProGaming píše:Zdravím, mám tady lokálního poskytovatele a podle všech mne dostupných informací mi běží "Tx/Rx Rate 54.0Mbps/54.0Mbps" a ISP nechce zvýšit rychlost z 8/1,5 na 8/8 když mi to vysílač umožňuje proč rychlost nenabízí jsou snad nějaké limity od úřadu ? či co.. ? agregace je 1:6 takže by to mělo vycházet cca 9/9 na osobu
no tak za cash se da domluti vsechno, ale proc by si IPS kurvil DOWNLOAD (protoze je to half duplex sluzba), kdyz ti ten upload je k nicemu, nebo mas snad duvod neco UPLOADovat neco na net?
0 x
-
No tak stream je docela datově naročný.. když se připočítá nějaká hra... no a nabídka z mé strany přišla že si klidně zaplatím dvojnásob.. ale aby to šlo nějakou normál rychlostí.. a zatím to odmítal že to je jen wifi..
0 x
AdamProGaming píše: a zatím to odmítal že to je jen wifi..
A bude pořád ... pokud je alespoň trochu normální.
0 x
ludvik píše:AdamProGaming píše: a zatím to odmítal že to je jen wifi..
A bude pořád ... pokud je alespoň trochu normální.
A proč jako? Já mám doma 30/30 a taky "jen přes WiFi" tak proč by neměl být normální když dá někdo víc než mizerných 8/2?
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Asi proto, že to jede jenom v Ačku a ne v Nku s MIMO.
0 x
-
Petr Bačina píše:Asi proto, že to jede jenom v Ačku a ne v Nku s MIMO.
Mohl by si vysvětlit tuto větu laikovy ?
0 x
AdamProGaming píše:Petr Bačina píše:Asi proto, že to jede jenom v Ačku a ne v Nku s MIMO.
Mohl by si vysvětlit tuto větu laikovy ?
V pásmu 5 ghz v režimu A je propustnot teoreticka 54/54 - realna cca okolo 20M, v režimu N pak 150/150, a s MIMO to jest že má dvě antény pak 300/300 vše hlaf duplex.
0 x
-
Tak proč to prostě nepřepne ? musí snad kvuli tomu měnit anténu či něco jiného.. ? že se tomu tak brání..
0 x
No pokud tam má zařízení které disponuje kartou se standartem A, tak ano musel by vyměnit bud kartu nebo celé zařízení.
0 x
-
-
-
Nechapem, preco tu tu riesis na fore a nie s tvojim poskytovatelom internetu 

0 x