Dobrý den, prosím o radu. Mám MiniDLAN server na debianu a potřebuji aby byl vidět i za MikroTik routrem. Zkošel jsem různá nastavení PIM, IGMP Proxy - ale nic nefunguje, router je bez firewallu.
DLNA server (IP 172.30.1.15) --------- (172.30.1.222/24) Router (172.30.3.1/24) -------- PC/TV (172.30.3.10)
Díky
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
DLNA Routing
Ahoj,
už jsem to tu řešil. Mě funguje na MK zapnout PIM a IP/UPNP a pak to šlape. Samozřejmě i dobře nakonfigurovaný DLNA server, aby přijímal požadavky z jiných IP rozsahů než na kterém je on.
Tom
už jsem to tu řešil. Mě funguje na MK zapnout PIM a IP/UPNP a pak to šlape. Samozřejmě i dobře nakonfigurovaný DLNA server, aby přijímal požadavky z jiných IP rozsahů než na kterém je on.
Tom
0 x
Ahoj,
tak konfigurace byla správná, ale bylo potřeba restartovat DLNA server ,.. teď už to šlape
Díky
tak konfigurace byla správná, ale bylo potřeba restartovat DLNA server ,.. teď už to šlape
Díky
0 x