❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
mikrotik a velký problém
mikrotik a velký problém
dobrý den mám mikrotika rb133c +cm9 a kamarád co mi to chtěl jakože nastavit tak mi zablokoval eth1 dal jsem restart a když dám winbox nenajde mi to ip adresu poradíte mi jak se do toho dostat nebo co stím udělat aby to znovu šlo?
0 x
Nick_xx píše:Zkusil bych to resetnout tlacitkem S1 na RB (vedle miniPCI kontektoru). Predpokladam, ze Leeonek myslel to same
ajo, ne tak přesně, nemyslím network switch ale takové ty 2 kontaktíky na RB, těm se taky říká switch

0 x
Leeonek píše:Nick_xx píše:Zkusil bych to resetnout tlacitkem S1 na RB (vedle miniPCI kontektoru). Predpokladam, ze Leeonek myslel to same
ajo, ne tak přesně, nemyslím network switch ale takové ty 2 kontaktíky na RB, těm se taky říká switchpřemostíš, zapneš RB a máš default config, pak jen vytáhneš switch a je to
takže tlačítko je ok, ale vedle jsou dva piny a ten jeden z nich nenní přepájený takže jak to chceš mostit když není připájený?pouze můžu zkusit to tlačítko držet a zapnout a pak to vypnout a zkustit to co to udělalo
0 x