zkoušel jsem přímo u klienta omezit rate na rádiu ale stále se chtěl linkovat na vyšší, nevíte jak to udělat aby to fungovalo? pokud rate změním na AP tak se to bohužel změní u všech a to já nechci.
Díky
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
omezení wireless rate u jednoho klienta
omezení wireless rate u jednoho klienta
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
- info@adambalko.cz
- Kontaktovat uživatele:
Průser je ten, že pokud tohle udělám jen u jednoho klienta, tak AP stejně musí sundat rate dolů kvůli tomuhle jednomu klientovi, takže lepší řešení je, zařídit, aby tenhle jeden klient měl plný(nebo takový, jaký chcete mít) datarate, jako všichni ostatní. Padání rate brzdí a degraduje celé rádio. Osobně nastavuju na UBNT MCS12/78Mbps na 20Mhz a tím zabezpečím, že to nebude přepínat a bude to dobré u všech 

okoun píše:zkoušel jsem přímo u klienta omezit rate na rádiu ale stále se chtěl linkovat na vyšší, nevíte jak to udělat aby to fungovalo? pokud rate změním na AP tak se to bohužel změní u všech a to já nechci.
Díky
0 x
internetkyjov.cz
pardon je to mikrotik
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...