❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
winbox - could not get index:fatal error
winbox - could not get index:fatal error
Cau, mam problem se dostat winboxem na nektre routery vicemene se vzdy jedna o rb750, winbox 2.2 mi napise could not get index:fatal error a cao, winb. 3beta6 napise connecting, pak downloading plugins a tam konci .. nekdo tusi co s tim ?
0 x
-
kdyby nekdo mohl napsat neco blizsiho, jiste by to par lidem pomohlo.
add: vymazani dat winboxu ze systemu nic neresi, nejde se ale prihlasit ani telenetm ani ssh, routery ale normalne funguji.. neni mi jasny o co tam jde.
add: vymazani dat winboxu ze systemu nic neresi, nejde se ale prihlasit ani telenetm ani ssh, routery ale normalne funguji.. neni mi jasny o co tam jde.
0 x
Nestretol som sa s tým, ale tá cesta k sessionom je:
Kód: Vybrat vše
C:\Users\[username]\AppData\Roaming\Mikrotik\Winbox\sessions
0 x
Študent, programátor, sieťar ... #ccna_certified
Blažej Krajňák
Blažej Krajňák
Cestu jsem si dohledal smazal ale neresi to situaci .. jinak upozornuju ze ty routery normalne bezi, nejde se prihlasit nicim, ani winbox, webbox, ssh, telnet nereaguje na nic, mac jsem nezkousel nemam je v dosahu.
0 x
telnet je standardně vypnutý. Ale že nejde SSH je dost podivné - je to něco naprosto jiného, než winbox. Podle mě i webbox toho s winboxem nemá moc společného. Přes MAC to můžeš nejspíš zkusit z nějakého sousedního MK, máš-li.
Aby nebyl problém spíš v tom routeru, ať už memoryleak a zabité služby, nebo neodborný zásah do firewallu.
Aby nebyl problém spíš v tom routeru, ať už memoryleak a zabité služby, nebo neodborný zásah do firewallu.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
zasah do konfi. neni mozny je tam silne heslo, mam pristup pres ovpn, resp. ted spis nemam
Ping ok, vse jinak bezi, zajimave by bylo zkusit pres mac ale to ted nemuzu.

0 x
A co takhle prostý restart, alespoň na zkoušku u jednoho zařízení, ke kterému je dobrý přístup?
0 x
Si vis pacem, para bellum.
MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.
MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.
-
mac telnet nemuzu zkusit, je to spojene ovpn rezim ip.. je to divny ze bych si nedostupnosti winb. nevsiml drive, uvidime az se me nejakej dostane do ruky, jestli je to nejaka muska mikrotiku nebo chyba ve firewallu.
0 x
VYRESENO 1ks se mi dostal do rukou a byl nastaven pristup jen z urcite adresy po dopsani 0.0.0.0/0 bez problemu. Tema asi mozno smazat.
0 x