❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB112 a RB133 a Mk 3Beta7
RB112 a RB133 a Mk 3Beta7
Ahoj zkusili jsme upgrade na 3beta7 na tech 2 routerboardech a na RB133 to jede v pohode CPU do 5% na RB112 dochazi k tomu ze po prihlaseni winboxem(trva to desne dlouho) vidim CPU 100% a ve wirelessu mam TCQ 111 % a takove haluz hodnoty a pote to vetsinou umre, nahodi to az po 5min watchdog - ma nekdo podobne zkusenosti / co s tim ? potrebuju pseudobridge - je nektera jina beta lepsi / stable pokud vim neni ?
0 x
Maxik píše:Ahoj zkusili jsme upgrade na 3beta7 na tech 2 routerboardech a na RB133 to jede v pohode CPU do 5% na RB112 dochazi k tomu ze po prihlaseni winboxem(trva to desne dlouho) vidim CPU 100% a ve wirelessu mam TCQ 111 % a takove haluz hodnoty a pote to vetsinou umre, nahodi to az po 5min watchdog - ma nekdo podobne zkusenosti / co s tim ? potrebuju pseudobridge - je nektera jina beta lepsi / stable pokud vim neni ?
Stable neni, ale 3.0beta5 se mi zdála OK.
v3.0beta6 je velmi nestabilní.
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Maxik píše:Ahoj ja tam ted mam 3Beta7 a na te RB112 nic moc stabilita teda, asi zkusim tu beta5 snad bude lepsi,dokud nebude stable. Nejaky tip kde stahnout starsi verze ? Na webu maji jen posledni a knihovnu starsich jsem nevidel?

0 x
Na webu maji i starsi verze, staci zmenit nazev odkazu, napr na http://www.mikrotik.com/download/router ... 0beta5.npk
0 x
StoupaLutin píše:Maxik píše:Ahoj ja tam ted mam 3Beta7 a na te RB112 nic moc stabilita teda, asi zkusim tu beta5 snad bude lepsi,dokud nebude stable. Nejaky tip kde stahnout starsi verze ? Na webu maji jen posledni a knihovnu starsich jsem nevidel?
jj . nemáte někdo někde archiv starších verzi ROS v.3 beta? ... 5 a 6 na zkoušku ... díky!
6ku ani nezkoušej, je to ještě horší, jak 7mička...
0 x
Krabík píše:Na webu maji i starsi verze, staci zmenit nazev odkazu, napr na http://www.mikrotik.com/download/router ... 0beta5.npk
Nemate tu petku nekdo k dispozici, na uvedenem odkazu uz neni :-/
Dik,
St,
0 x
Maxik píše:Ahoj zkusili jsme upgrade na 3beta7 na tech 2 routerboardech a na RB133 to jede v pohode CPU do 5% na RB112 dochazi k tomu ze po prihlaseni winboxem(trva to desne dlouho) vidim CPU 100% a ve wirelessu mam TCQ 111 % a takove haluz hodnoty a pote to vetsinou umre, nahodi to az po 5min watchdog - ma nekdo podobne zkusenosti / co s tim ? potrebuju pseudobridge - je nektera jina beta lepsi / stable pokud vim neni ?
Mám trošku jiný problém, ale je ze stejného soudku, nikde na fóru jsem to nenašel tak se optám tady. Nahrál jsem do RB133C v3.0rc2 zkoušel jsem na tom rozjet Hotspot a nějak mi to nešlo tak jsem se chtěl vrátit k 2.9.46 na které mi běhal v pohodě a nejde to! Když mám *.npk ve files a restartím RB nic se nestane, balíček tam zůstane a verze se nezmění.
Nevíte někdo jak se vrátit zpět??? Na verze 2.9.*
Dik za pomoc

0 x
zbynca píše:Maxik píše:Ahoj zkusili jsme upgrade na 3beta7 na tech 2 routerboardech a na RB133 to jede v pohode CPU do 5% na RB112 dochazi k tomu ze po prihlaseni winboxem(trva to desne dlouho) vidim CPU 100% a ve wirelessu mam TCQ 111 % a takove haluz hodnoty a pote to vetsinou umre, nahodi to az po 5min watchdog - ma nekdo podobne zkusenosti / co s tim ? potrebuju pseudobridge - je nektera jina beta lepsi / stable pokud vim neni ?
Mám trošku jiný problém, ale je ze stejného soudku, nikde na fóru jsem to nenašel tak se optám tady. Nahrál jsem do RB133C v3.0rc2 zkoušel jsem na tom rozjet Hotspot a nějak mi to nešlo tak jsem se chtěl vrátit k 2.9.46 na které mi běhal v pohodě a nejde to! Když mám *.npk ve files a restartím RB nic se nestane, balíček tam zůstane a verze se nezmění.
Nevíte někdo jak se vrátit zpět??? Na verze 2.9.*
Dik za pomoc
Tak už jsem na to došel ... to tlačítko downgrade tam má svůj význam!!!

0 x