Ahoj, mám takovej menší problém.
Hlavní vysílač RB523 (400MHz verze) slouží jako wds vysílač pro RB133 (také ve WDS). Připojil jsem prvního klienta, kde je vše zbridgovaný (3xeth a 3xwlan a wds). Zde funguje vše bez problémů.
V momentě, kdy jsem na vysílač připojil druhého klienta (WDS), kde bylo vše taktéž zbridgovaný, začali mi eth šíleně blikat a nedalo se dostat do winboxu a inet také nešel, v momentě kdy jsem vyndal u druhého klienta WDS z bridge, vše jede, ale nemůžu se na něj z vysílače občas dostat.
Nevíte v čem by mohl být problém? předem díky
PS: je to hrozně zmatenej vzkaz, kdyby něco, tak pošlu mapku či konfigurace
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Více WDS na jeden vysílač
ahoj, no přesně takhle to mám i já, 5GHz na větší vzdálenosti, abych si tam dostal kvalitní signál a pak u toho hned udělám vysílač a tam už na těch pár metrů to 2,4kou tahám k jednotlivým zákazníkům
bohužel zatím málo klientů chce investovat samostatně do 5GHz třeba 4000, tak to musíme řešit takhle a krom toho že se tam pak opravdu dost snižuje propustnost a nemůžu se pak dostat do těch zařízení, tak to běží všechno super :o)
bohužel zatím málo klientů chce investovat samostatně do 5GHz třeba 4000, tak to musíme řešit takhle a krom toho že se tam pak opravdu dost snižuje propustnost a nemůžu se pak dostat do těch zařízení, tak to běží všechno super :o)
0 x