zaspal sem dobu nebo je neco spatne uz od doby RoS 6.0 rc 14 pri kombinaci 802.11 + N ko ? do minuty dvou vytuhnou vsichni kliosi, to same i nStreme. Funckni je nv2 + N a nebo 802.11 + A. Odbrzdi to ale zas jen na minut dve vyp/zap wifi karticku. Sifrovani WEP 40bit, prechazim postupne na nv2.
APcka : RB711,912,SXT sektor, klienti : RB711,911,SXT...
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
802.11 + N = smrt
802.11 + N = smrt
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
emm... jak můžeš používat wep 40bit na Nku? to to přece rychlosti degaduje (aspoň to tplink a asus říká v jejich konfiguraci). Na Nko jedině WPA2 když už.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
wep sem vubec neresil
ten tam zustal z dob Ačka. jen sem scel udelat mezikrok na Nko abych udelal prepnuti na nv2 pozdejc a jak to dopadlo sem psal...tak musim rovnou na N + nv2.

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Na spojích bod-bod mezi AP používám půl roku RB911/912 N + nstream (best fit) kvuli lepší latenci oproti nv2 a absolutně bez problému, samo že s WPA2 aes
Akorát verze po 6.6 mi dělaly pěkné vrásky, občasné rozpojení i při super signálu a CCQ, zatuhnutí RB apod.. Verze 6.7 a 6.9 bez klopítnutí 

0 x