❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
páteřní spoj 5GHz
mira_mo píše:telleke píše:Hapi: spoj se signálem -10 ?? Můžeš mi prozradit co na tom spoji je? To máš dvě jirousky na 10m proti sobě či co?
tak btestem z tech zarizeni. normalní provoz RB411AH do 13% CPU pro btestu 100% a ta 433 normalni provoz do 30% a pri testu taky 100%
Změřil bych to bez provozu a z MKT mimo spoj na ethernetu. Zkusils to přeladit na pár jiných frekvencí? Co to říká? Jsou v blízkosti ještě jiné spoje?
GROOVE=cca 1.000,- bez DPH. Kolik dáš za ty tvoje konce, pokud je nedostaneš zadarmo?
Někdo umí udělat PtP i z L3.
mpcz, 02.01.2014
0 x
frekvence jsem menil, vysledek stejny. Samozrejmne jsou okolo jine spoje mnou provozovane.
Poradil bys mi kaj na PtP s L3?

0 x
mira_mo píše:frekvence jsem menil, vysledek stejny. Samozrejmne jsou okolo jine spoje mnou provozovane.
Jako MODE si nastav BRIDGE a pojede to
0 x
mira_mo píše:frekvence jsem menil, vysledek stejny. Samozrejmne jsou okolo jine spoje mnou provozovane.
Zdravím,
myslím spoje (karty) v těsné blízkosti těch RB nebo dokonce přímo na nich.
mpcz, 03/01/2014
0 x
honzam píše:mira_mo píše:frekvence jsem menil, vysledek stejny. Samozrejmne jsou okolo jine spoje mnou provozovane.
Jako MODE si nastav BRIDGE a pojede to
myslis ty GROOVE ?
0 x
jasny. S L3 normálně uděláš P2P spoj
0 x