❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Vysvětlení přiloženého screenu

Návody a problémy s konfigurací.
Bohus
Kontaktovat uživatele:

Re: Vysvětlení přiloženého screenu

Příspěvekod Bohus » 11 years ago

za to kilo mesicne ti to jede super :D
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 11 years ago

Já to nevyčítám tobě, ale jemu. Nemůže tam zapnout ani AirMAX, ani NV2.
Bohus píše:za to kilo mesicne ti to jede super :D
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

soooc

Příspěvekod soooc » 11 years ago

Bohus píše:za to kilo mesicne ti to jede super :D

Jestli má borec v tom kilu i nějakou servisní podporu, tak je blázen :-D Kdo má zařízení mimo náš managment, ten si to řeší sám -> předávacím bodem je AP.
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!

ludvik

Příspěvekod ludvik » 11 years ago

Nemá, to by se autor threadu neptal tady :-)
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

Vodny
antispam: Ano

Příspěvekod Vodny » 11 years ago

Podporu samozřejmě mít můžu a mám (kdybych zavolal). Ty lidi tam drží pohotovost. Myslím si, že tu padají zbytečně moc silná slova. Domnívám se, že můj ISP není až tak bídný když pokrývá úspěšně celý okres a je tu minimálně od roku 97. Pamatuji si, když jsem měl za oknem takové cosi připojené na Airlive 2,4Ghz PCI kartu v PCI a měl tarif 64/32 - tehdy to byla pecka když jsem nechodil jako ostatní na internet na hodinu:-D přes modem.

A ano už mi to jede pěkně:-) 15/1 nemám problém.

Ptám se tady, protože mi je úplně trapný se za tu stovku ptát jich:-) nehledě na to, že mám vlastní železo = nemám smlouvu ani žádný úvazek což mi velmi vyhovuje.
0 x