❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Vysvětlení přiloženého screenu
Já to nevyčítám tobě, ale jemu. Nemůže tam zapnout ani AirMAX, ani NV2.
Bohus píše:za to kilo mesicne ti to jede super
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
Bohus píše:za to kilo mesicne ti to jede super
Jestli má borec v tom kilu i nějakou servisní podporu, tak je blázen

0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
Nemá, to by se autor threadu neptal tady 

0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
Podporu samozřejmě mít můžu a mám (kdybych zavolal). Ty lidi tam drží pohotovost. Myslím si, že tu padají zbytečně moc silná slova. Domnívám se, že můj ISP není až tak bídný když pokrývá úspěšně celý okres a je tu minimálně od roku 97. Pamatuji si, když jsem měl za oknem takové cosi připojené na Airlive 2,4Ghz PCI kartu v PCI a měl tarif 64/32 - tehdy to byla pecka když jsem nechodil jako ostatní na internet na hodinu:-D přes modem.
A ano už mi to jede pěkně:-) 15/1 nemám problém.
Ptám se tady, protože mi je úplně trapný se za tu stovku ptát jich:-) nehledě na to, že mám vlastní železo = nemám smlouvu ani žádný úvazek což mi velmi vyhovuje.
A ano už mi to jede pěkně:-) 15/1 nemám problém.
Ptám se tady, protože mi je úplně trapný se za tu stovku ptát jich:-) nehledě na to, že mám vlastní železo = nemám smlouvu ani žádný úvazek což mi velmi vyhovuje.
0 x