Zdravim prosimvas poradil by mi nekdo mam routeros postavenej stylem eth1 jako místní lan wlan 1 místní wifi a wlan 2 venkovni wifi .
A jedná se mi oto ze nemohu pres windows treba z wlan1 na eth1 jako například sdílení disku.neboli windows vubec nenajde pocitac na eth1 jde na nej jen ping ale nic vis jinak o nem system vubec nevi.
Předem mockrát děkuji za odpověï
S pozdravem Karel Kopp
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
prosim o radu
karelkopp píše:Zdravim prosimvas poradil by mi nekdo mam routeros postavenej stylem eth1 jako místní lan wlan 1 místní wifi a wlan 2 venkovni wifi .
A jedná se mi oto ze nemohu pres windows treba z wlan1 na eth1 jako například sdílení disku.neboli windows vubec nenajde pocitac na eth1 jde na nej jen ping ale nic vis jinak o nem system vubec nevi.
Předem mockrát děkuji za odpověï
S pozdravem Karel Kopp
Co přesně myslíš tím že se "nemůžeš dostat", pokud čekáš až se ti objeví počítač s jiným adresním rozsahem ve majkrosoftí "vychytávce" jménem pracovní skupina tak to budeš čekat asi hodně dlouho. Na kompl z jiného rozsahu se dostaneš např: \\192.168.1.1\C$
0 x