Zdravicko, mam takovy problemek. Mam sit se dvema sektory a CM9 na RB 532A + ten rozsirujici modul na dve miniPCI. Sektory a kabely jsou "naprosto totozne"
Po peti dnech provozu site se mi jedna sit zacla chovat strasne divne. Stoupne mi Noise Floor o 20 dBm, coz uz tu psalo nespocet lidi, ale co je u me divne je to ze pres noc a behem dalsiho dne do nejakych 15*00 hodin odpoledne je to v pohode a pak se situace opakuje. Uzivatele mi to jeste shodi na 1Mbit, ale vetsinu to uplne odpoji. Sit mam v G ale i kdyz jsme prepl do B dela to to same.
Nevi nekdo cim by to mohlo byt?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Podivna sit s CM9
Benny píše:Zdravicko, mam takovy problemek. Mam sit se dvema sektory a CM9 na RB 532A + ten rozsirujici modul na dve miniPCI. Sektory a kabely jsou "naprosto totozne"
Po peti dnech provozu site se mi jedna sit zacla chovat strasne divne. Stoupne mi Noise Floor o 20 dBm, coz uz tu psalo nespocet lidi, ale co je u me divne je to ze pres noc a behem dalsiho dne do nejakych 15*00 hodin odpoledne je to v pohode a pak se situace opakuje. Uzivatele mi to jeste shodi na 1Mbit, ale vetsinu to uplne odpoji. Sit mam v G ale i kdyz jsme prepl do B dela to to same.
Nevi nekdo cim by to mohlo byt?
rusenie
0 x