❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Dual Nstreme divne chovaní

Návody a problémy s konfigurací.
ppp76
Kontaktovat uživatele:

Re: Dual Nstreme divne chovaní

Příspěvekod ppp76 » 11 years ago

Ty anteny jsou kazda dve na jedny strane nebo to cpes do jedny dualky?
0 x

Byrtus

Příspěvekod Byrtus » 11 years ago

Na každé straně jedna anténa dual
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Hm tak to je ten problem .... bud musis mit na kazdy strane dve samostatny anteny od pana stourace jsou MIMO anteny , uz sem to zkousel a jediny reseni jak dosahnout vse v jedne antene jsou filtry , soturac je schopen dodat pokud se nemejlim ... ale pokud to misto umoznuje dej tam dve anteny
0 x

Byrtus

Ty antény nejsou mimovky je to standart dual staří 2 roky ale byly u mne na sklade v nstremu to jede bez problému jak na horizont tak vertikál volal jsem Panu Stouračovi a ten mi sdělil že izolační poměr na nich byl dostatečné na dual nstrem
0 x

Byrtus

Hlaví problém je právě to místo
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

J amel nasazeny 23 dBi a tlouklo se mi to i kdyz byly kanalove kazdy na jiny krajni casti spektra .... sice by to melo mit dostatecny oddeleni ale i tak to delalo kraviny a nevytahnul sem z teho tlik jako kdyz dam dve samostatny ... respektive spojilo se to na plnej ale jakmile zacali tect data tak to slo dolu :(
Jinak karty ktery maj na sobe psano H nepouzivam mel sem s nima jen problemy :( bud klasiku cm9 nebo r52 ted i par spoju mam v nku dual ... verze 5.24 mi rusim ze hlasila uplne kraviny co se tyce spojove rychlosti ... ukazoval trebas jen 6 ale teklo tam 40mb .. max co to da .... ted vsade verze 6.x a bez problema
Naposledy upravil(a) ppp76 dne 15 Oct 2013 20:48, celkem upraveno 1 x.
0 x

Byrtus

Takže zkusit filtr ?
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

v prvni rade bych zkusil pryc dat ty H karty , ve 433 to nemam nikde vsade jskou bud 600 nebo rb800 takze se 433 nemam zkusenost
0 x

Byrtus

Na jednom spoji jsem dal R52 ta tam jedou bez problému ale přiznám se že byly tam 433 a bylo to špatné tak jsem změnil na ALIX a už to jede i když také par hodin laborovaní bylo a co si myslíš o těch kartách R52Hn já mám na anténě MMX konektory přímo na kartu
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

R52Hn jsem kdysi zkousel a nedelali mi dobrotu takze sem je vykopnul na smetiste dejin ... vsehovsady jsem mel nasazeny tri a nezbyla nai jedna ... tusim ze jsem je samou raosti rozlapal :mrgreen: ... nikde nepotrebuju takovej high vykon ... zkousel sem je prave na nstreme dualu a nakonec sem tam radeji dal na prijem 29dBi na vysilani 23dbi a slape to daleko lip jak to honit elektronikou ... nejlepsi zesilovac je kvalitni antena ....
0 x