❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Při scanování se odpojí karta ?
Při scanování se odpojí karta ?
Když zapnu na CM9 scanování abych zkusil jestli vidím svoji druhou sí než tu na kterou je zrovna CM9 naladěná tak se tím pádem odříznu? Nebo se to scanování po nějaké chvílce ukončí a opět se to connectne? Jde mi o to abych se pak na ten rouTerBoard kde ta CM9 je připojil. Jinak bych tam musel jít a napíchnout se kabelem a scanování ukončit. Odříznu se tedy při spuštění scanování?
0 x
soucez píše:Když zapnu na CM9 scanování abych zkusil jestli vidím svoji druhou sí než tu na kterou je zrovna CM9 naladěná tak se tím pádem odříznu? Nebo se to scanování po nějaké chvílce ukončí a opět se to connectne? Jde mi o to abych se pak na ten rouTerBoard kde ta CM9 je připojil. Jinak bych tam musel jít a napíchnout se kabelem a scanování ukončit. Odříznu se tedy při spuštění scanování?
Co vim z vlastni zkusenosti ja, tak se pri skenovani opravdu odstrelis. Mozna to jde nastavit aby spoj zustal zachovany, nevim. Nepotreboval jsem to zatim.
0 x
soucez píše:Když zapnu na CM9 scanování abych zkusil jestli vidím svoji druhou sí než tu na kterou je zrovna CM9 naladěná tak se tím pádem odříznu? Nebo se to scanování po nějaké chvílce ukončí a opět se to connectne? Jde mi o to abych se pak na ten rouTerBoard kde ta CM9 je připojil. Jinak bych tam musel jít a napíchnout se kabelem a scanování ukončit. Odříznu se tedy při spuštění scanování?
Samozřejmě že se odřízneš

0 x
Leeonek píše:soucez píše:Když zapnu na CM9 scanování abych zkusil jestli vidím svoji druhou sí než tu na kterou je zrovna CM9 naladěná tak se tím pádem odříznu? Nebo se to scanování po nějaké chvílce ukončí a opět se to connectne? Jde mi o to abych se pak na ten rouTerBoard kde ta CM9 je připojil. Jinak bych tam musel jít a napíchnout se kabelem a scanování ukončit. Odříznu se tedy při spuštění scanování?
Samozřejmě že se odříznešJakmile ti ale spadne winbox, scanování se ukončí takže to zase naběhne
No jo ale i když naběhne tak už ale neuvidím co naskenoval ne?
0 x
soucez píše:No jo ale i když naběhne tak už ale neuvidím co naskenoval ne?
to ne, ale pojede ti spoj

0 x
Leeonek píše:soucez píše:No jo ale i když naběhne tak už ale neuvidím co naskenoval ne?
to ne, ale pojede ti spoj
No v tomhle je teda mikroTik tupej. Vždy toto umoňuje kdejakej ovislink atd. skenování při připojení přes wrls část...
0 x
soucez píše:No v tomhle je teda mikroTik tupej. Vždy toto umoňuje kdejakej ovislink atd. skenování při připojení přes wrls část...
to ne, pingni si na ten ovis když scanuje, odpojí se ti na chvilku, pak naskenuje a zase vysílá, kdyby měl scanovat pořád tak tak jak MK, se ti taky odpojí uplně
0 x
Leeonek píše:soucez píše:No v tomhle je teda mikroTik tupej. Vždy toto umoňuje kdejakej ovislink atd. skenování při připojení přes wrls část...
to ne, pingni si na ten ovis když scanuje, odpojí se ti na chvilku, pak naskenuje a zase vysílá, kdyby měl scanovat pořád tak tak jak MK, se ti taky odpojí uplně
Jo to vím. Ale jde o to že nascanuje a pak se spojí a ty vidíš to co potřebuješ

0 x
aj_rade píše:Survivor píše:Nevim jak je tomu teïko u nových berzí,moje zkušenost je z doby 1.5 roku zpět. Asi verze 2.9.7, úplně sem se odstříhnul a musel jsem ject routerboard restartovat na místo
chlapi, scannujte pres telnet a uvidite aj vysledek po odstrelu
a bezpecnej prikaz, aby me to neodstrelilo?

0 x
Verze 3.X neumí skenovat například přes nějaký script? Scripty nepíšu tak se ptám 

0 x
ani pres ctrl -x to neni reseni, na jeden z 10ti pokusů to vyplivne pár sítí , hral sem si asi hodinu s frame interval a vys sem z toho nedostal.
0 x