❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Zprovoznění RB14 redukce pro 4x miniPCI

Návody a problémy s konfigurací.
t.kulich

Zprovoznění RB14 redukce pro 4x miniPCI

Příspěvekod t.kulich » 19 years ago

Zdravím.
Mám problém rozchodit tuto redukci pod mikrotikem. Vůbec mi ji to nenajde. Mám připojené 2 karty ATHEROS 5213. Nevím co mám nastavit v mikrotiku, aby mě fungovali. Zkoušel jsem hledat na stránkaæh microtiku a tam je jenom popis této redukce. Používám MT 2.9
Díky za příspěvky.
0 x

milankovar

Příspěvekod milankovar » 19 years ago

Ne kazdej pocitac tuhle kartu zkousne, zkusil bych jiny zelezo
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 19 years ago

t.kulich píše:Zdravím.
Mám problém rozchodit tuto redukci pod mikrotikem. Vůbec mi ji to nenajde. Mám připojené 2 karty ATHEROS 5213. Nevím co mám nastavit v mikrotiku, aby mě fungovali. Zkoušel jsem hledat na stránkaæh microtiku a tam je jenom popis této redukce. Používám MT 2.9
Díky za příspěvky.

Co to je za kompl, myslím že ve specifikaci je PCI 2.0. Mě jede bez problémů na dell GX1, mám v ní momentálně jen jednu CM9 ale chvilku tam byli 2, šlapalo to bez problémů.
0 x

t.kulich

Příspěvekod t.kulich » 19 years ago

Je to od ASUSU Intelácká deska s procesorem Celeron 1400Mhz. Čipset nevím, ale PCI 2.0 by měla mít. Ale, už dobrý zkoušel jsem to na AMD nForce2 a funguje. Dík.
0 x

djdodo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod djdodo » 19 years ago

problem muze nastat s nedostatkem IRQ.
Osobne mam na strese doma VIA EPIA 6000 s 1x PCI a 1x PCMCIA slotem,celkem mam tedy 5x wireless a 1x eth,2x serial (UPS a LCD)
0 x