❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

jak preniest celu jedno pripojenie na ine ap

Návody a problémy s konfigurací.
djradiator

jak preniest celu jedno pripojenie na ine ap

Příspěvekod djradiator » 18 years ago

Zdrawim,
chcel by som sa spíta či je možné ked mám APcko, a mam tam interface volny, a ten pripojim na nejake apcko ako klienta, napr. DSLko, a chcem aby toto pripojenie, teda tento net z DSL som si dostal na iny router, teda najlepšie asi na pc, myslim preniest celu tu siet z toho interfacu niekam inam v sieti.....ale spoje su na 5G cez mikrotiky, ale je tam routing...:(, da sa to nejako cez nejaky tunel alebo niečo takeho?!
0 x

keksik

Příspěvekod keksik » 18 years ago

djradiator píše:Zdrawim,
chcel by som sa spíta či je možné ked mám APcko, a mam tam interface volny, a ten pripojim na nejake apcko ako klienta, napr. DSLko, a chcem aby toto pripojenie, teda tento net z DSL som si dostal na iny router, teda najlepšie asi na pc, myslim preniest celu tu siet z toho interfacu niekam inam v sieti.....ale spoje su na 5G cez mikrotiky, ale je tam routing...:(, da sa to nejako cez nejaky tunel alebo niečo takeho?!

Sorry, ale tvojmu jazyku malokto porozumie. Co takto to napisat trosku zrozumitelnejsie? Vidis, takto sa ti na to kazdy vybodne. :?
0 x

djradiator

Příspěvekod djradiator » 18 years ago

keksik píše:
djradiator píše:Zdrawim,

Sorry, ale tvojmu jazyku malokto porozumie. Co takto to napisat trosku zrozumitelnejsie? Vidis, takto sa ti na to kazdy vybodne. :?

hmm, neviem jako čo je na tom nezrozumitelnet, ale jako tu než človek dostane odpoved, som to už urobil aj bez pomoci :)....stačil mi na to klasicky routing.....ale hento som myslel EoIP Tunnel, že ako funguje... :?:
0 x