❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

ROS 5.14 deauth a spol...

Návody a problémy s konfigurací.
midnight_man

ROS 5.14 deauth a spol...

Příspěvekod midnight_man » 13 years ago

Tak zbezne co na to vravite?........bolo to OK, robil som upgrade na 5.20...tam to zacalo robit podobne somariny, tak sme to vratili na 5.14....vysledok vidite. :roll: Spoj celkom chodi, je to Ačko v turbe realne 40mbps tcp prejde ako nič.
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 13 years ago

mno.. ja nasazuju vsude v5.17 - vsichni klienti drzi uptime. to ze se klient odpojuje je z 99% bud ruseni a nebo chyba na antenni soustave klienta.
Mam na jednom APcku 2 klienty, kteri maji horsi signal (jeden nejspis spatny gentlebox ze spatnych serii z minula) a druhy je daleko a mam pocit ze tam roste strom... jakmile sem na AP dal zarusenejsi kanal na test, jenom tihle dva se zacali odpojovat - ostatni drzeli uptime normalne.. po preladeni zpet to opet vse drzi...

jinac v turbu na Acku s Nstreme mi spoje chodi bezne cca. 70-80Mbit takze 40 je dost slabota... a je to realny tok...
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 13 years ago

ccq tam chodi tak 70-100% je tam nejake rusenie ale bohuzial bez spektralu som slepý. Ostatne testujem voci 433AH :) takze toho TCP tam vela neprejde...
0 x