Mohl by mi někdo poradit jak na ovislinky v klienských režimech
mám na mk nastaveni sparovani MAC a Ip ale mam v tom nějaký bordel ovisy se hlasi jak kdy někdy svoji mac a někdy mac sitovek lidi co jsou za ovisy
díky.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Ovislinky a Mk... Ip +Mac
-
- Kontaktovat uživatele:
TOMIK píše:aj_rade píše:ne, bude se ti uz pak ukazovat jen MAC ovislinku
to je blby to moc nezabranim tomu aby si lidi za ovisem nemenily ip
ja spis potřebuji aby s emi ukazovali mac adresys mac sitovek a jejich ip co jsou za ovisem ...a le to asi u ovise nejde
No to nelze, ale když budeš mít jen jednoho klienta za OVISLINKEM tak si spáruj IP PC s MAC toho Ovise a je to. Já to tak mám. Když je tam za Ovisem třeba 5PC no tak bude 5IP PCček se stejnou MAC 1 OVISE.
A propó umí Ovislink 5460 taky NATOVAT jako třeba ty rádia WL2204 ?
0 x
soucez píše:TOMIK píše:aj_rade píše:ne, bude se ti uz pak ukazovat jen MAC ovislinku
to je blby to moc nezabranim tomu aby si lidi za ovisem nemenily ip
ja spis potřebuji aby s emi ukazovali mac adresys mac sitovek a jejich ip co jsou za ovisem ...a le to asi u ovise nejde
No to nelze, ale když budeš mít jen jednoho klienta za OVISLINKEM tak si spáruj IP PC s MAC toho Ovise a je to. Já to tak mám. Když je tam za Ovisem třeba 5PC no tak bude 5IP PCček se stejnou MAC 1 OVISE.
A propó umí Ovislink 5460 taky NATOVAT jako třeba ty rádia WL2204 ?
díky skusím to
0 x