Domácí hrátky s plechem:) .
http://www.ulozto.cz/8982821/fotografie0295-jpg
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Nanoshield :)) .
Udělej z plechu i ty bindery, na plechu ti rupnou ještě dřív než běžně (plech má vyšší výkyvy teplot)
0 x
No jo, ale to bych pak měl tu hračku skoro profi
) . Spíš jsem si říkal dát silnější Skapásku, ale ani tahle mi nejde v ruce přetrhnout (hold jsem slabej, asi počkám až Mr. Kelvin zapracuje). Začínám to nasazovat a posuzovat jak moc je to přínosné. No zezadu už by se na to jako na všesměr tolik nadávat nedalo (1mm hliník je tak nějak proti) a semo tamo to něco dá dolů i po bocích. ale je ještě brzy jako malé APčka uvidíme
.

0 x
Souhlas, proto mi to dělá 15letej kluk
o financích nemluvě:) . Efekt je zatím diskutabilní - určitě to zezadu a trošku i z boku pomůže, jak moc a snad co to dělá či nedělá i jak to možná vylepšit to se dovím až po měření na měřáku.

0 x
Ano podobné antenky , ale nebylo v nich Nano ale snad Straidgcore jsou k vidění na barácích v Praze od Bílé Hory k Vypichu.
0 x
David2006 píše:Souhlas, proto mi to dělá 15letej kluko financích nemluvě:) . Efekt je zatím diskutabilní - určitě to zezadu a trošku i z boku pomůže, jak moc a snad co to dělá či nedělá i jak to možná vylepšit to se dovím až po měření na měřáku.
Ze se nestydis vyuzivat otroky

0 x
Jj se hluboce vnitřně stydím
.....a jdu se přeptat kolik mi jich zase stihl udělat
.

0 x
Změřeno na točně a účel to plní, což mi vcelku potvrzuje i moje praxe z nasazování
.

0 x
David2006 píše:Změřeno na točně a účel to plní, což mi vcelku potvrzuje i moje praxe z nasazování.
Nemas obrazky z mereni?
A pouzivas to na sektorech nebo na klientech?

0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
- stouracpetr
Nema:}.Ale jestli mne dnes vyjde cas,nejake dodam.Meri se Jirous JRC 24?? Extrem,Signamax 24 dBi,panelova ,,kosoctverec,,23 dBi ,panelova ,,obycejna,,23 dBi.Podrobnosti pozdeji.
Petr Stourac
Petr Stourac
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
to ppp76 ... to neni dvoupolar 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks