❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

vychcípavaj IPčka

Návody a problémy s konfigurací.
pcwifi
antispam: Ano

vychcípavaj IPčka

Příspěvekod pcwifi » 12 years ago

exl hlavni server s RoS 3.30 a byla nasazeno jine PC s tou samou verzi + zaloha z minuleho serveru.

Bohuzel se stalo dnes u 2 vnitrnich IP, ze vychipaly. jsou navedeny kazda na jinem routeru v siti a nejsou dopingnutelne (bezne samozrejme ano)...totalne nevnimam vocogo, vcera vse po obnoveni zalohy ok.

pomohlo jen vytvorit IP nove. Co to je za bordel, nejake podobne zkusenosti s timhle jokem ?

diky

PW

EDIT : tak zkousim to znova cca. 5 hodin po aktu umreni IP a obe najednou jsou pingnutelne a funkcni zcela ok, tak ted sem uplne zmatenej...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

Stanislav Hrncir

Příspěvekod Stanislav Hrncir » 12 years ago

Podobný bordel sem zažil týden zpět kdy byl mikrotik a za ním spoj Nanobridge od UBNT a za tím zase mikrotik.. v módu KLIENT bez zaplého wds, to se pak děly přímo zázraky..takže sem zapnul wds a dotyčný majitel sítě má klidné spaní..
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 12 years ago

cece me to tuhne at je to jak chce naladeny...jedou umre v jedne lokalite IP,pak zas jinde, po resetu serveru 4dny OK, pak zas nahodile umre...totalne nechapu to mi ver :lol: snad po nasazeni primarniho serveru co je v oprave se vse ustali bo me yebne...

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))