Zdravím.
https://access-pointy.heureka.cz/ubiqui ... 3EALw_wcB#
Půjde toto použít jako AP na které bych se připojoval na zahradě s noťasem a tabletem?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
NanoStation Loco M2
ano
0 x
Citace: Ubiquiti jsou produkty pro lidi, kteří neumí a nerozumí sítím a chtějí aby “vše na jeden klik fungovalo”. Pokud po Ubiquiti produktech chceme obecně něco více, je to opravdu ZLO. Navíc tupé zlo, jen je designově hezké.
Ano nechat v bridge , jen si nastavit SSID a heslo na WIFI , vhodny kanal doporučuji na pevny kanál. Také nezapomenout aby byl vypbnutý AIRMAX jinak by se k tomu s notasem ani telefonem nepřipojíš.
0 x
Dik moc za rychlou reakcí.
Už jsem hledal info na netu.
Nebyl jsem si jistý, zda pujde ten airmax výpnout.
Už jsem hledal info na netu.
Nebyl jsem si jistý, zda pujde ten airmax výpnout.
0 x
Ještě by byl dotaz.
U M5 jsme narazili na problém, že se v novějších firmware nedal přepnout jako AP.
Také byl problém u sily signálu, nešel nastavit u czech na maximum.
Jsme to kdysi řešili uložením nastavení a úpravou přes PSPad.
Nedávno jsem narazil na info, že to jde i přes ssh.
Poradíte, nebo nasměrujete na nějaké info?
Do nanoše se umím dostat přes ssh a už jsem našel info že nastavení je v tmp/system.cfg
PS:Akorát jsem našel v počítači poznámku že countrycode 203 je czech
Děkují.
U M5 jsme narazili na problém, že se v novějších firmware nedal přepnout jako AP.
Také byl problém u sily signálu, nešel nastavit u czech na maximum.
Jsme to kdysi řešili uložením nastavení a úpravou přes PSPad.
Nedávno jsem narazil na info, že to jde i přes ssh.
Poradíte, nebo nasměrujete na nějaké info?
Do nanoše se umím dostat přes ssh a už jsem našel info že nastavení je v tmp/system.cfg
PS:Akorát jsem našel v počítači poznámku že countrycode 203 je czech
Děkují.
0 x
Zresetuj to do defaultu, a udělej to znova, pokud do toho moc nevidíš, tak raději přes web.
Vypnout Airmax, kanál napevno, režim AP to určitě umí ve všech verzích FW.
Vypnout Airmax, kanál napevno, režim AP to určitě umí ve všech verzích FW.
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
Lepší než výhra ve Sportce :)
Nemam to ještě koupene, ale před 2 měsici jsem kupoval 2X loco M5 a u všech zemi + compilate test šlo nastavit access point jen u česke ne.
0 x
Mam countrycode 36 - australie a take to jede skvěle ale pokud to jde upravít v tom system.cfg tak proč to nenastavit?
0 x