Ahoj, prosím, řešil někdo vypnutí LED stavových světel u antén ubiquiti ? V nastavení jsem vypnutí nikde nenašel, na všech anténách mám nejnovější Firmware:XM.v6.1.8, Build Number: 32774.
Prošel jsem snad všechny fóra, ale stále jsem bez řešení, přece to musí jít vypnout. Děkuji za případné rady.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Vypnutí LED indikace na anténách Ubiquiti
podle mě jdou "vypnout" jen signálové diody, když jim nastavíš nesmyslné hodnoty z pohledu tvého signálu. power a lan dle mého vypnout nejdou. přelep to páskou a je to ne?
1 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
Lepší než výhra ve Sportce :)
díky za odpověď, radši bych zvolil software řešení, pokud tedy existuje 
0 x
SW riesenie na power a lan ledku neexistuje. Jedine riesenie je sprej / izolacka / vypate zariadenie 
0 x
Na XCcku je
Je sance ze bude i na XMku.
Neni to trvaly, je to nutny spustit kazdy start.
Kód: Vybrat vše
XC.v8.5.11# sysled -h
Board LED control utility v0.1
Copyright 2006-2018, Ubiquiti Networks, Inc. <support@ubnt.com>
This program is proprietary software; you can not redistribute it and/or modify
it without signed agreement with Ubiquiti Networks, Inc.
Usage: sysled [options]
-r <0|1> control "ready" LED
-i <0|1> control "internet" LED
-p <0|1> control "power" LED
-g <0|1> control "gps" LED
-n <ledname>:<0|1> control the given LED
-l list available LEDs
-L Locate blink
-b blink:<ledname|all>:<on_t>:<off_t>:<cnt> Blink LED
-h Print this usage info
-v Verbosity level; default: 0
Je sance ze bude i na XMku.
Neni to trvaly, je to nutny spustit kazdy start.
1 x
Pokud to chceš pouštět po každým restartu, budeš potřebovat firmware verze cs (custom script).
0 x
Kdyz pockate do dalsiho nebo pres-dalsiho firmware pro AC zarizeni, tak je to funkce, kterou jsme pridali do nastaveni. Na nekterych zarizenich je Power LED pripojena primo k napajeni, tam to vypnout nepujde.
0 x
...a preco len pre AC? Ved ficime aj na M. Please respect.
0 x
miko píše:...a preco len pre AC? Ved ficime aj na M. Please respect.
M5 je uz mrtva platforma hoc sa vo velkom pouziva. AC tu mas uz 3 roky...
0 x
Mozna to pridame i na M, ale vetsina airmax tymu uz pracuje na novych funkcich pro AC, takze se tam toho da udelat vice. Je to jak pise Gemb - do M se planuje jeste par novych funkci, ale jinak je to prevazne bug fixovani.
2 x