Umí někdo otevřít Compliance Test v téhle skur.... verzi 5.5.9. Nebo jde nějak nahrát FW 5.5.6???
Díky
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Compliance Test 5.5.9
Využít hledání na tomto fóru by ti určitě zabralo méně času, než napsat dva příspěvky na dvě různá místa ...
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
ludvik píše:Využít hledání na tomto fóru by ti určitě zabralo méně času, než napsat dva příspěvky na dvě různá místa ...
No nikde jsem se na tomto foru nedočetl přesný postup tak asi proto
0 x
Když klikneš na toho googla, co jsem ti dal v tom druhém příspěvku, tak hned první odkaz vede na funkční návod.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
ludvik píše:Když klikneš na toho googla, co jsem ti dal v tom druhém příspěvku, tak hned první odkaz vede na funkční návod.
No zas tak funkční není když to uděláš po výběru country tak to nefunguje. Musí se to udělat hned při prvním spuštění ale to se na tomhle foru fakt nedočteš ani v těch tvejch debilních odkazech který jsem samo četl i bez tvé poznámky možná místo posílání odkazů kdybys napsal hned postup (pokud si ho ovšem věděl

Funkční návod už jsem našel buhužel ne tady!!!
0 x
Co to proboha meleš? Já to používám od té doby, co musím ... už asi padesátkrát.
0 x
Při troše slušnosti, místo nadávání do kurev a debilů, bys mohl popsat svůj problém přesně a pořádně. Možná by ti někdo poradil. Možná i já. Ale odmítám někomu něco nosit pod nos, když už to tady je. A už vůbec ne tobě, po tom tvém posledním příspěvku.
Pokud tomu nerozumíš, nepiš sem, ale do Začátečnických témat. Tam s tebou budeme jednat jako s debilem.
Slušný člověk, když už si svůj problém vyřeší, tak sem také napíše to řešení. Pro ty ostatní, co by to možná také rádi věděli. Ale pokud někdo chce jenom konzumovat, nemám pro něj pochopení.
Pokud tomu nerozumíš, nepiš sem, ale do Začátečnických témat. Tam s tebou budeme jednat jako s debilem.
Slušný člověk, když už si svůj problém vyřeší, tak sem také napíše to řešení. Pro ty ostatní, co by to možná také rádi věděli. Ale pokud někdo chce jenom konzumovat, nemám pro něj pochopení.
0 x
Už jsem tě pochopil ... ale kdybys četl manuál a changelog, tak bys věděl, že od nějaké verze lze countrycode změnit jen resetem do defaultu.
Ale zase jsme u toho, že se neumíš zeptat. Já tohle nikdy nepotřeboval, takže jsem nikdy nemohl narazit na problém, že to nejde. Mám tam CT od začátku, takže po tom scriptu mi to logicky funguje.
Ale zase jsme u toho, že se neumíš zeptat. Já tohle nikdy nepotřeboval, takže jsem nikdy nemohl narazit na problém, že to nejde. Mám tam CT od začátku, takže po tom scriptu mi to logicky funguje.
0 x
A jen tak jednoduše funguje (víc se mi zkoumat nechce):
v souboru /var/tmp/system.cfg změnit countrycode na 511 (neumím sed, takže libovolným SCP, např FAR managerem, midnight commanderem).
zapsat cfgmtd -w
A pak tam vrazit ten script z odkazu (jelikož předchozí příkaz zruší custom scripts).
v souboru /var/tmp/system.cfg změnit countrycode na 511 (neumím sed, takže libovolným SCP, např FAR managerem, midnight commanderem).
zapsat cfgmtd -w
A pak tam vrazit ten script z odkazu (jelikož předchozí příkaz zruší custom scripts).
0 x
-
A nebo druhá varianta, stáhni si konfiguraci přes webové rozhraní, v textovém editoru změň country na 2 místech na 511, ulož a uploadni do zařízení. Po rebootu tam buď je přímo zvolené country a nebo je tam možnost si jej zvolit. Já osobně používám Arubu, má stejné kanály.
0 x
Nebo se nalogovat pres SSH
a zadat:
touch /etc/persistent/ct
save
reboot
a je to
a zadat:
touch /etc/persistent/ct
save
reboot
a je to

0 x
- midnight_man
aj to niekto skusil? pretoze oproti 802.11a sektore ktora vysiela mimo kanalovania mi to nešlo
..loco sa nepripojilo. po zmene freq na slovenske kanalovanie (na strane AP) sa loco chytilo.

0 x
ok2arm píše:Nebo se nalogovat pres SSH
a zadat:
touch /etc/persistent/ct
save
reboot
a je to
Vím že je to tu trochu starší, ale nikde jsem nic nenašel, co by mi pomohlo.
Když do SSH zadám
"touch /etc/persistent/ct"
tak mi to napíše
"read only filesystem"
a po save a reboot se nic nezmění. Zkoušel jsem novější i starší FW a pořád to samé. Co dělám špatně? Díky
0 x
wirtis píše:ok2arm píše:Nebo se nalogovat pres SSH
a zadat:
touch /etc/persistent/ct
save
reboot
a je to
Vím že je to tu trochu starší, ale nikde jsem nic nenašel, co by mi pomohlo.
Když do SSH zadám
tak mi to napíše
"read only filesystem"
a po save a reboot se nic nezmění. Zkoušel jsem novější i starší FW a pořád to samé. Co dělám špatně? Díky
O jaké zařízení se jedná? Já to používám na PBE M5, AC, AC ISO, Rocket M5-AC Lite-Prism Gen2, NanoStation M5, ... a nikde jsem zatím toto nezaznamenal. FW 5.6.4 - 6.1.3 a 8.1.2-8.5.0
0 x
Sidi píše:O jaké zařízení se jedná? Já to používám na PBE M5, AC, AC ISO, Rocket M5-AC Lite-Prism Gen2, NanoStation M5, ... a nikde jsem zatím toto nezaznamenal. FW 5.6.4 - 6.1.3 a 8.1.2-8.5.0
Je to PBE M5-300
ale nevím, kde je co špatně. Hlavně vlastně abych to podal úplně přesně, když zadám
tak to tvrdí "No such file or folder" (nebo tak něco)
a když zadám s mezerama
"touch /etc /persistent /ct"
tak to tvrdí
"read only filesystem"
to samý po Factory resetu
Už se mi to stalo na 2 jednotkách s různými FW a z různých PC.
0 x