Zdravim
Da sa nejako docielit aby sa klient, ktoremu sa resetuje UBNT zariadenie pripojilo na AP??
samozrejme Ap som nastavil podla konfiguracie klienta ako je ubnt po resetovani...
AP
SSID: ubnt
wds on
krajina Aruba
frekvencia 5520
a samozrejme bez hesla
Ale resetovany klient sa vobec nepripoji...
Da sa to vobec???? alebo vzdy musi clovek na zaciatku vyplnit ten vstupny formular, kde je krajina a heslo a az potom sa zariadenie pripoji.....
Ako to riesite ked sa niekedy resetuje zariadenie?? vzdy idete na miesto, neda sa to nejak na dialku poriesit???
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Pripojenie resetovaneho zariadenia
Jsem to sice nezkoušel ... ale bez vyplnění Country neví jaké parametry pro připojení použít. Sice by mohl asi použít Compliance test, ale kvůli předpisům nemůžou. Takže si na 99.5 % myslím, že to prostě nejde a musíš nastartovat koně.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
AP:
Country Code: např. Australia nebo můžeš i United States
Frekvence: 5780 nebo 5800 - frekvence 5520 nemůžeš, protože v defualtu je UBNT na United States mám pocit, a ty nemají tady ty nižší frekvence.
V mikrotiku si pak přidáš IP adresu, routy a buď se přihlásíš přímo na 192.168.1.20 nebo přes přesměrovanej port na veřejnou. My jsme takto řešili nastavování UBNT zařízení po motherfuckeru.. protože to všechno objíždět na to bych se mohl
Akorát bylo horší, že se ještě muselo dávat připojování jen určitých MAC protože se pak připojilo na to 10 zařízení 
Country Code: např. Australia nebo můžeš i United States
Frekvence: 5780 nebo 5800 - frekvence 5520 nemůžeš, protože v defualtu je UBNT na United States mám pocit, a ty nemají tady ty nižší frekvence.
V mikrotiku si pak přidáš IP adresu, routy a buď se přihlásíš přímo na 192.168.1.20 nebo přes přesměrovanej port na veřejnou. My jsme takto řešili nastavování UBNT zařízení po motherfuckeru.. protože to všechno objíždět na to bych se mohl

0 x