Musím vyměnit jednotku, nebo se to dá vyřešit i na dálku?
Díky
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Firmware image check failed. Error code: -6
Vampire píše:Musím vyměnit jednotku, nebo se to dá vyřešit i na dálku?
Díky
Zdravím,
chtělo by to asi víc upřesnit, kdy to vzniká.
U nás se zase začala ukazovat hláška o narušeném kontrolním součtu při otvírání winboxu. Spíš bych se ale přikláněl k verzi, že Sergej něco nezvládl v kombinaci nová verze Winboxu vs. starší verze firmware v RB. Řeším to upgradem firmware přes telnet, pak je vše v pořádku.
mpcz, 29.11.2014
0 x
Bavíte se oba o tom samém? 

0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k sekci o UBNT tak urcite ne.
0 x
Bývalý ISP...
A v jaké situaci ti to píše? Tipl bych si při upgrade? Napadají mě dvě možnosti ... buď poškozený soubor, nebo tam cpeš prostě špatnou verzi. Např. XM místo XW.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
-
Už sem mi to stalo, po restartu zařízení to vždy šlo.
0 x